Przemo1987 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam posiadam w swojej bumie akumulator ori bmw który ma już 10 lat.W tamta zimę już dogorywał tzn.. przy -10 stp problemu z rozruchem..Po naładowaniu ma napięcie 13.3v a po 8h 12.3.... nie trzyma napięcia wogule... ori ma 80AH i 640A natomiast ja zastanawiam się nad dwiema markami: Varta i Banner..... Centra futura itp odpada,tak samo jak bosch w grę wchodzi VARTA BLUE DYNAMIC 80A i 740A lub ku czemu jestem bardziej skłonny BANNER POWER BULL 80A i 700A(mnie o 40 od warty) tylko,że Banner oferuje jeszcze w tej mocy akumulator Banner Unill Bull... który posiada 4 złącza ale i też ponoć różni się czymś tutaj linki prosiłbym o wskazanie który najlepiej wybrać: BANNER Power Bull 80Ah BANNER Uni Bull 80Ah VARTA Blue Dynamic 80Ah aku nie większy niż 80A ponieważ dużo dieselkiem nie śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Co to za BMW? Jakie ma wyposażenie? Jaki był oryginalnie aku? Ile nim jeździsz? Trasy? Po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1987 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 diesel 150konny.. wyposażenie..elektryczny podgrzewacz..klimatyzacja...xenony...drl... ustawione...grzane stołki.. aku oryginalny był bmw o pojemnośći 80A i 640A ile jeżdże...maks 50-100km tygodniowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 E46? 150 KM diesel? Lepiej brać jakiś tani, przynajmniej jak jakaś sarna wybiegnie Ci na drogę to nie będzie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja do siebie wziąłem banner power bull i taki Ci polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajT Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie wiem czy słyszałeś o Artice, mało znana firma, ale robi dobre baterie i co ciekawe sygnowane przez Boscha, a w dodatku za małe pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja tam zakładam boscha silvera lub centre futurę bardzo dobre aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Do e36 kupowałem jakiś produkowany na licencji Boscha, ale nazwy nie pamiętam, był 100-150zł tańszy od tych markowych. Miałem go 3 lata do sprzedaży auta, wielokrotnie podłączana przetwornica na 230v pod laptopa, lutownica a nawet wkrętarka (wszystko na wyłączonym silniku) i nigdy go nie ładowałem ani też nie zwolnił przy odpaleniu. Z centrą często miałem problemy Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pewnie kupiles Kager'a, on jest na licencji bosch. Kager to marka FOTY ja uwazam ze dobra, ale tez nie wszystko. Ale akurat aku polecam. W e39 zakupilem wytrzymal 3 lata i dalej trzyma tylko auto spzredalem. U ojca tez w e60 zalozylismy i juz tez 3 lata jezdzi. Jak mi padnie na pewno kupie Kagera. Bo widze ze w E46 jeszcze orginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi