Enzo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 taki blad pojawia sie w inpie https://farm8.staticflickr.com/7501/15841938548_5ba6327bc6_o.jpg Ostatnio m idwa razy nie chcial zapalic, krecil ale nie palil. Jedno co zauwazylem to przy progu strasznie mocno cos buczy, obstawiam ze pompa progowa. Buczy nawet w czasie jazdy. Wtryski raczej wyklczam. Auto idealnie chodzi, przyspiesza w calym zakresie obrotow, na kazdym biegu, nie kopci chodzi rowno, zarowno na cieplym jak i na zimnym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 POMPA PALIWA BMW 318D 320D 330D OPEL OMEGA 2.5DTI (4881611843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. najlepsza pompa na rynku mam u siebie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Sprawdź w inpie ciśnienie na pompie podczas odpalania Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 U mnie jak pompa progowa była walnięta i dawała słabe ciśnienie, to auto nie chciało jechać powyżej 3 tys. obrotów a u Ciebie przyśpiesza w cały zakresie obrotów i nie wiem właśnie o co kaman. Trza sprawdzić jej ciśnienie. Jak ma w okolicach 4 bar to okej, jak sporo poniżej to padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wlasnie wrocilem z pracy i chcialem podpiac inpe zeby sprawdzic. I nie chce odpalic. Co ciekawe teraz jak nie chce odpalic nie slychac w ogole buczenia jakby pompa nie pompowala. Moze ona sie tak zacinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam Żeby sprawdzić ciśnienie progówki nie musisz odpalać auta zapłon i pompuje sprawdz bezpiecznik i przekażnik ale nie powiem który bo mam e39.Możesz dać prąd na progówke jest opisane gdzie jest plus jak zadziała to ok to coś z elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mogłeś sprawdzić ciśnienie przy włączonym zapłonie i próbie odpalania czy coś w ogóle pompuje, możliwe że już padła na amen Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 niebieski przekaźnik za schowkiem do sprawdzenia lubi sie wypalić i objaw taki ze raz pali a raz nie jeśli dobry to następnie do sprawdzenia pompa podprogowa jesli dalej nie to trzeba sprawdzić czy coś nie zbija ciśnienia paliwa w całym układzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jutro sprawdzę przekaźnik i ciśnienie w inpie. Ale i tak już zamówiłem pompę, jak głośno buczy to i tak się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Najlepsze rozwiązanie wybrałeś. I cena Pierburga też bardzo dobra, bo ja kilka miesięcy temu dawałem 6 paczek. Wymiana jest bardzo prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Bylem przed chwila w aucie, oczywiscie pompy nic nie slychac. Podlaczylem inpe, ale neistety nie ma tej opcji cisnienia pompy progowej. Wyczytalem ze ta opcja jest w 320d m47 (136KM) i m57 (184KM), a w 320d m47n (150KM) i 330d m57n (204KM) juz nie ma. A ja mam M57n czekam jeszcze na kumpla bo nie mam jak sprawdzic pzrekaznik. I jak sie do niego dostac. Odkrecic te 4 sruby co sa pod schowkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wlasnie z kumplem wyjelismy pzrekaznik, sprawdzil go i jest ok. Po wlozeniu wlaczam zaplon buczy, i oczywiscia odpala bez problemu. Ale starsznie dlugo chodzi, kolega mowi, ze dobrze ze zamowilem bo stwierdzil ze powinna chodzic kilka sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi