#92#dawid Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W mojej E36 2.0 brakuje odcięcia. Czym to może być spowodowane ? Pod kompa podpinam i zero błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Znaczy że co? Jak wdepniesz w podłogę to możesz "przekręcić" silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Jak nie ma odcięcia na benzynie A co do lpg to w sekwencji ustawia się odcieńcie u mnie jest na 6500. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Znaczy jest odciecie ale nie takie jak sie spodziewalem. Jest takie "zamulone" odciecie. Benzyna bez gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Moze już pompa nie daje takiego ciśnienia. A tak na marginesie może nagrasz odcięcie i posłuchamy te "zamulone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W dwa zero odcięcie właśnie takie chyba jest. Też tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W dwa zero odcięcie właśnie takie chyba jest. Też tak mam. Jakby co to też mam 2.0 M52TUB20 (podwójny Vanos, 150 KM) i mam odcinkę taką... łututututu nie wiem jak to określić. Ale bynajmniej nie zamulone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nagraj Pirooz kolega z zamuloną też nagra zobaczymy czym się różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jakby co to też mam 2.0 M52TUB20 (podwójny Vanos, 150 KM) i mam odcinkę taką... łututututu nie wiem jak to określić. Ale bynajmniej nie zamulone Tylko, że kolega ma m52b20 i nie wiem czy odcinka nie będzie się różnić ja mam taki silnik i LPG, i też nie ma typowego łututututu tylko troszkę inaczej to brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nagram dzisiaj. Ja mam zamiast typowego łututututu to łututu...łututu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Sonda lambda? Ciśnienie pompy? Katalizator masz wywalony? Jak komp nic nie pokazuje to zaczyna się szukanie. Miałem dwulitrówkę na vanosie i tam odcinka zbierała się szybko na biegu jałowym i brzmiała bez zamulania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja nie wiem czy jest sens szukać, silnik sie wkręca, odcina w wymaganym zakresie, po co sie przejmować. Chyba że nie schodzisz u siebie z czerwonego pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 zamulone odcięcie to ja miałem w Polonezie na 1.6 jednopunkt Abimxa i brzmiało tak łuuuuuuuuutuuuuuuuutuuuuuuuuuuuuuuu tuuuuuuu :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi