tomekdziki Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 BMW 1 Stan IDEALNY 2006 rok 118D !!! (4890695810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Typowy Mirek handlarz. jako,że spodobała nam się ta 1 postanowiłem,że poproszę właściciela o nr VIN ale niestety usłyszałem,że o tym to mogę zapomnieć. Myślę sobie: Przemo to "miszcz" dyplomacji a i również Mój brat to nadałem mu temat a On postanowił do ww. mirka zadzwonić ale niestety na pytanie o 5 ostatnich cyfr z vin usłyszał,że jest to poufne i numerów nie da dodatkowo w ogłoszeniu wpisano,że jest w ciągłej eksploatacji a tak naprawdę to auto jest sprowadzone, nie zarejestrowane a i przebieg ma wątpliwy. Więcej może w tym temacie dodać Przemek bo miał chwilę dłuższą konwersacje z tym gościem a i również wiem,że wymienili się uprzejmościami w smsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 z tym Vinem to się nie dziwię mam w rodzinie takiego magika że Vin to już kosmos jak by podał bo nawet numeru tablic nie podaje nikomu co już całkiem dziwne jest ale jest pedantem i od niego auto bym kupił . co do tego może być podobnie lub ma wiele do ukrycia z innego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 jak poprosiłem go o Vin ,powiedział ,że tą są poufne informacje... po czym się rozłączył ... w smsie napisał mi " to nie jest ogłoszenie dla idiotów"... debil...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 jak poprosiłem go o Vin ,powiedział ,że tą są poufne informacje... po czym się rozłączył ...w smsie napisał mi " to nie jest ogłoszenie dla idiotów"... debil...:bag: Chyba się pomylił w smsie bo pewnie miało być ze to jest ogłoszenie dla idiotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Mirek nie podał vinu bo nie wiedział który dać - czy z przedniego czy z tylnego spawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak nie chce podać vinu to zapytaj czy możecie podjechać do najbliższego aso bmw żeby tam sprawdzili i jak się nie zgodzi to wszystko jasne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 jak poprosiłem go o Vin ,powiedział ,że tą są poufne informacje... po czym się rozłączył ...w smsie napisał mi " to nie jest ogłoszenie dla idiotów"... debil...:bag: haha padłem na plecy. Niezbyt rozgarnięty ten miras pod względem zachowania widocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 w smsie napisał mi " to nie jest ogłoszenie dla idiotów"... debil... Dla idiotów może nie, ale na pewno przez idiotę napisane. To debil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) najfajniejsze jest zdjęcie oparcia fotela niby co ono pokazuje?? niech pokaże boczek czy nie jest wytarty aa no i porównując zdjęcia prawej i lewej strony to szczeliny między przednimi drzwiami a błotnikami trochę różne jak było coś pokitowane to przynajmniej jest jakaś mała szansa, że przebieg ori Pany, ale może Mirka pomęczymy kilka dni telefonami ?? przygotujemy listę pytań i codziennie będziemy dzwonić koleś później będzie się chwalił ile to on telefonów za tym autem nie miał ale właśnie sprawdziłem resztę ogłoszeń Mirka i muszę przyznać, że Mirek jest nietuzinkowym estetą i w ofercie ma też "świetne szpili" w dobrej cenie, które okazały się na niego za małe Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 :4: ja tam widzę że mirek się nie postarał i lewa lampa jest z czarnym środkiem a prawa srebrna :wink: lewy błotnik spora szpara u dołu między furtką a błotnikiem więc dostał w narożnik a bez szarpnięcia na ramie cięzko to spasować , graty mógł kupić w kolor i czuje się ze ma bezwypadkową igłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 I krzywo założone wskazówki po korekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wczoraj z rana zadzwoniłem i udawałem, że jestem bardzo napalony na auto, że kobieta ją chce, ale poprosiłem o więcej zdjęć oraz Vin na maila, Pan nawet zapytał, jakie chce zdjęcia powiedziałem, że dokładne fotela kierowcy, kierownicy, przednich lamp i pod maską. Powiedziałem, że zaraz po rozmowie wyślę mu smsa z moim mailem a on na to, że mi mmsem wyśle oczywiście do dziś nic nie dostałem lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 właśnie zauważyłem, że Mirek troszkę kłamczuszek jest bo napisał, że PDC przód i tył a jest tylko tył no i auto ma niespotykany silnik bo o pojemności 1986 cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi