radzio Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 mam taki problem w moim e-36 coupe,że jak zazwyczaj otwierałem dzrzwi to sie szyba uchylała a teraz to tylko raz na jakis czas i jak chce odsunąc szybe to tylko silniczek tyka a szyba stoi na górze,nawet nie drgnie,a czasami sie uda.prawa strona normalnie działa.a z lusterkami jest tak ze działały i raptownie nie działaja nie da sie ustawic ich,prawa i lewa strona.bezpieczniki wszystkie sprawdzałem i są dobre.nie wiem o co tam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Sprawdź między drzwiami, czy kable się nie przetarły i zwarcie się robi. Nie spal silniczków bo to nie jest tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 patrzyłem i sa w jakiejs gumie.ale czasami to działa szyba kierowcy.martwia mnie lusterka bo wogóle nie działaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Weź sprawdź porządnie tą wiązke która wchodzi w drzwi. Może w pod tapicerką mechanizm opuszczania szyby ją uszkodził :?: Może zasilanie nie dochodzi :?: Coś tam musi być :?: :!: Poszukaj dobrze <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 sprawdż też czujnik zamykania drzwi,niewiem jak to jest w e36 ale u mnie w e30 jeśli on niełączy to okna mi się nie otwierają/zamykają przy uchylaniu drzwi,no chyba że mam stacyjke przekręconą lub zapalony silnik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 a gdzie ten czujnik jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 w tej ściance w której mocowane są zawiasy do drzwi,chyba gdzieś pośrodku jak dobrze pamiętam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 dzieki jutro poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi