Miles Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam. Sprawa wygląda następująco. Po wykasowaniu (któryś raz z kolei) błędów na komputerze problem z checkiem powraca. Zostały wymienione świece i 3 cewki (1,3,5 te wyskoczyły na komputerze). Check zawsze po 2 dniach od usunięciu błędów znów się zapalał lecz teraz jest nieco inaczej. Problem znikł z niewiadomych przyczyn. 2 dni od usunięcia powrócił normalnie lecz po jednym dniu znów znikł i teraz przez okres około 3-4 dni jest ok. Miałem brać się za wymianę sond ale narazie się wstrzymałem. 320 ci 2 litry 99 rok 150 koni Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A jakie błędy pokazuje na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 gaz czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Benzyna 2x sonda wypadanie zapłonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A świece zmieniałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mi przez przeplywke wywalalo takie błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Świece wszystkie też zostały wymienione. Kolejny dzień bez check'a dalej bez diagnozy ;/ Jedyne moje spostrzeżenie co do tego lecz może się ono wydawać błędne jest fakt, że przy piłowaniu silnika do końca po jakimś czasie wyskakiwał check. Oczywiście nie wiem czy ma to jakiś wpływ na takowe błędy i mogło to się zlać z czasem po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sprawdzane były parametry pracy silnika na kompie ? czy tylko ktoś sprawdził błedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sprawdź sobie dise i szczelność dolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi