Pakos Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ja w cabrio też zamontowałem ramkę, :bag:ale z tego względu, że poszła spora inwestycja w audio i nie chciałem tego opierać na ori radiu, ale wygląd u Ciebie jak i u mnie to jakieś nieporozumienie i tak drugi raz bym tego nie zrobił. Jedyny plus jest taki, że w radiu mogę dać podświetlanie na bursztynowy, więc przynajmniej w nocy jakoś to wygląda. P.S. skoro już zainwestowałeś w radio to i głośniki by się przydało wymienić bo ori nagłośnienie to nie chce grać wcale w e39 z DSP coś tam w miarę albo HK, ale to też głowy nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 U nie po podpięciu wzmacniacza pod instalację z fabrycznym HK pojawił się również delikatny pisk narastający wraz z obrotami. Przy okazji poszukiwań i wyeliminowaniu uciekających "minusów" problem został rozwiązany (przy okazji koniec problemów z nowym akumulatorem, który po dłuższym postoju dziwnie opadał z sił :-) Powodować to może również niedbałe puszczenie przewodów sygnałowych (albo słabej jakości) z zasilającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Cześć kolego ja mam coś takiego zamontowane pod IPOD działa rewelacyjnie sterowanie z kierownicy i radia. Dension Ice Link Plus I-20 Ipod BMW (m.in. E39) Warszawa Żoliborz ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A powiedzcie mi, czy podłączę taką "zmieniarkę" do e38 które nie ma oryginalnej zmieniarki? Radio to navi 4:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ciągniesz kabelek od radia i muza gra. Wszystko jest w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nawet jeśli z tyłu radia mam tylko jedna kostke jak dobrze pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi