Pecet Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam! Chciałem wymienić swojego zajechanego 8 przyciskowca na sprawnego w ładnym stanie 18 przyciskowca. Wyciągnąłem, podpiąłem i ****... nic nie działa Sprzedający zapewniał,że sprzęt działa i nie mam powodów,żeby mu nie wierzyć Myślę,że do poprawnego działania potrzeba jest druga wtyczka - biała, bez niej ni huhu nie ruszy...czy tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Musisz mieć kompletną wiązke z dwoma wtyczkami, inaczej nie zadziała, na forach jest dużo tematów o dokładaniu pełnego obchodami, jak w małym też miałeś obc to nie będzie aż tak dużo pracy z podłączeniem Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Może ma ktoś na sprzedaż taką wtyczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tak, miałem 8 przyciskowy OBC. Pokazuje błedy, datę i godzinę. OK, załatwię wtyk z kablami i spróbuję nie spalić bezpieczników. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zamiast monologu w postach,możesz edytować swój ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Poszukaj na 3er lub sporcie, jest cała rozpiska co do czego podłączyć, a jak nie to schemat w rękę i do dzieła Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi