Kandyn Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie wie może ktos z Was z czego zrobione są listwy chromowane wokół szyb w e46? Szukam po Googlach i tylko znajduje Ałdi i VW ;/ Chiałem je wypolerowac na błysk i nie wiem jaką paste kupic. Czy do Chromu na plastiku, czy na metalu. Orientował sie ktos kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Przyglądałem się swoim i wygląda to na amelinium albo coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wiesz z wyglądu to trudno powiedziec. Magnesem nie sprawdzisz bo to plastik lub amelinuim ;/ Najlepszym sposowem jest przełamac i sprtawdzic od srodka. A w ASO jak bym zadzwonił to by mi powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajT Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A w ASO jak bym zadzwonił to by mi powiedzieli? Myślę, że oni sami nie będą wiedzieć, ale spróbować możńa Te w drzwiach przy szybie są na pewno z aluminum. Wydaje mi się, że wzdłuż szyb też, aczkolwiek wyglądają już na stalowe. Kiedyś miałem zwykłe czarne matowe, które miały rysę i pod spodem było widać metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Skombinuj sobie jakiś magnes i sprawdź. Jeśli aluminium to się nie chwyci, jak stal to tak. Proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Skombinuj sobie jakiś magnes i sprawdź. Jeśli aluminium to się nie chwyci, jak stal to tak. Proste Nie proste bo jak plastik? TO tez magnes nie chwyci, a pasty sa inne do plastiku i inne do alu ;/ Gril/ Nerka na pewno jest plastik. Przymajmniej tak sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Na zagranicznych forach piszą że aluminium i pastami do polerowania aluminium to czyszczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Na zagranicznych forach piszą że aluminium i pastami do polerowania aluminium to czyszczą Ok Dzięki za info Trzeba bedzie jakiegos autosola zamowic chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi