Kandyn Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Podstawienie "skarbonki" i odebranie z założonym gwintem Good Job !bmw_beer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ponowna wizyta u Dyzia w /// M Power serwis. Tym razem zostały wymienione świeczki oraz olej i filtry :drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Lece dzisiaj po robocie do DOL po amortyzatory na tył to zajadę do MP Serwis na audyt czystości i porządku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Byłem-schludnie,czysto,porządek. Składanie silnika po wywaleniu klapek kolektora dolotowego zajęło mu 23min57sek:) Kawki się napiliśmy i poszlo zamówienie na amortyzatory tylne w dobrej cenie po tym jak wysterował mnie Motohit. Polecam MP serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Składanie silnika po wywaleniu klapek kolektora dolotowego zajęło mu 23min57sek Co tak długo? :4: Chyba miał gorszy dzień, albo chłopak przepracowany:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Byłem,zobaczyłem, kawki się napiłem (akurat była moja ulubiona), diagnoza postawiona w tempie błyskawicy, Dyziu rzucił okiem na całe auto i już wszystko wiem. Szczerze polecam i pozdrawiam! Dla zastanawiających się czy warto jechać z Wrocławia bądź innego miejsca to odpowiedź brzmi TAKbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dyziek-masz prasę u siebie ,która ogarnęłaby wymianę łożyska tylnego i wciśnięcie potem piasty w wewnętrzną bieżnię łożyska?? Do tego wymianę luleji w wahaczu w e34? Prawe łożysko i piasta poszła elegancko ale w lewym stanęła piasta tak ,że kilka zestawów kluczy pogiąłem a luz i tak jest. Dziasiaj podszedłem do lewego powtórnie by jeszcze raz je wymienić ale gne kolejne klucze a i tak nakrętka piasty ani drgnie. Organizuje już następny lewy wahacz i trzeba by go na gotowo uzbroić i wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 mam wszystko co potrzeba do ogarnięcia tematu nr masz więc dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Również byłem,zobaczyłem,pogadałem i śmiało twierdze że gość naprawde zna się na rzeczy! Warsztacik czysty i widać wyposażony odpowiednio... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 To i ja muszę znowu pochwalić i podziękować. Pomijając kawke, ciasteczka itd, Dyziu w ekspresowym tempie i w nagłej sytuacji ogarnął fordziaka i opla. Polecam ponownie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jutro prywatna audiencja w MP serwis;) I demolka e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Po ostatnim grubszym serwisie (wymiana tulei wahacza, maglownicy, łożyska oporowego, płynu hamulcowego, wymiana uszczelki pod podstawą filtra oleju) wszystko smiga jak trzeba! Aż chce się znowu wsiadać do samochodu Zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dzisiaj miałem okazję popracować z Dyziem przy mojej E34. Śmiało możecie oddawać do Niego swoje perły. Szybko,sprawnie z dbałością o szczegóły,bez olewania niczego "po drodze" i za przyzwoite pieniądze. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No to tak, wczoraj z okazji tego że było jakieś święto, była chwila czasu na mały serwis u Dyzia, chwila moment świece powymieniane, nowe wężyki podciśnienia, Egr wyglancowany, pogadane kawa wypita i to wszystko fachowo i w rozsądnych cenach, polecam bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ostatnio podstawione auto do MPower Serwis u Dyzia :wink: Wymienione trzy rolki oraz pasek i piszczeć przestało Oraz znaleziona przyczyna zapowietrzania sie układu chłodzenia- walnięta uszczelka termostatu. Po wymianie juz sie nie zapowietrza i kontrolka poziomu płynu juz sie nie zapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzisiaj byłem u Dyzia,skrzynka zrzucona i założona w .....5 minut:wink: Dyliżans zastępczy bez ograniczeń kilometrów:mrgreen:Kawka rewelacyjna-tym bardziej że sam robiłem:wink: Najważniejsze że za.ebiście solidnie i nie drogo,a po rozmowie z Dyziem dowiedziałem się że mamy te same zainteresowania-lubimy zwierzeęta a najbardziej MAŁPKIbmw_1(w czasie wolnym oczywiście,po pracy) bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 dziś odebrana bunia od Dyzia po naprawie zbiornika, przewodów hamulcowych i nivo ,polecam fachowo i tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wczoraj mój czołg odebrany po zregenerowaniu konwertera w Długołęce. Fura śmiga aż miło dodatkowo z nowym olejem w skrzyni i filtrem. Oczywiście na czas naprawy super strzała jako auto zastępcze pozwoliła zostawić furacza na czas regeneracji czyli aż 1 dzień No i bonus czyli czysto pod maską bo jak Dyziu stwierdził nie mógł na to patrzeć :bag: Polecam Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 No i bonus czyli czysto pod maską bo jak Dyziu stwierdził nie mógł na to patrzeć :bag: Polecam Oli A mi tylko zderzak umył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 a mi umył wszystko.... Oli , jak się pomyka moim byłym nissanem skylinem???:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) a mi umył wszystko.... Oli , jak się pomyka moim byłym nissanem skylinem???:mrgreen: Qtwa Przemo skyline nawet automatycznie mi przewietrzal się od strony pasażera. Ale nie wytrzymałem i mu to naprawiłem i teraz jest wszystko oki. Najgorsze dla mnie było przyzwyczajenie się do tego że hamulców brak :4: M No i oczywiście musiałem zapomieć o wyprzedzaniu hahaha Oli Edytowane 18 Czerwca 2016 przez olog22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULFON Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 w tym tygodniu i ja miałem okazję skorzystać z usług MP SERWIS. polecam tę firmę każdemu kto chce mieć auto zrobione jak trzeba. widzę duży potencjał na dalszą współpracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Znowu Dyzio zreanimował mi dyliżans.Tym razem e39.Pęknięta głowica:(Trochę poxiliny,silikonu i trytki załatwiły sprawę:)A tak poważnie,głowica zregenerowana,założona i auto śmiga:)Jak zwykle szybko i w dobrej cenie.Znowu nie żałuję przejechanych 140km w jedną stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dyziu dobra firma jest jak zawsze. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Kolejny raz wyjeżdżam od Dyźka jako zadowolony klient, robota ogarnięty, kawa wypita, pogadane pizza zjedzona, Miras mam nadzieję też usatysfakcjonowany, ponownie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi