Szpadyzor71 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie no, choćby to była obora to i tak jak dla mnie liczy się jakość usługi, a u Ciebie na pewno wysoki poziom. Zresztą tak jak mówisz, wystarczy popatrzeć na to co zrobiłeś z tego miejsca. uklon_bmw A kalendarz to standard w warsztatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dyziek jak będziesz miał duże długie lustro na zbyciu to przyklej na ścianie tam gdzie koniec kanału aby można było wjechać bez naprowadzania i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 7er wjeżdża bez problemu zostaje miejsca aby wejść do kanału i jakiś metr przed maską... X5 też spokojnie się robi...... nawet Transportera bez najmiejszego problemu robie.... a z gołymi babami to tak jest zawsze.... jeszcze nie widziałem warsztatu aby jakaś pani nie była rozebrana hehe lustro Grzechu mam ale nie przyklejam bo trzeba byc idiotą aby po tych liniach nie wjechać tak jak trzeba.. a lustro to jak ktoś nie umie to wpadnie bo skręci w prawo a trzeba było w lewo.... odbicie lustrzane niestety działa tak.... miałem na praktykach lustro to i tak gościu wjechał do kanału.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To musiał być zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dyziu gratulacje!!! jako, że blisko to będę zawitowywał bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To jest burdel? Chyba nigdy nie widziałem aby ktoś miał tak czysto w garażu. Zazdroszczę mega takiej norki, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak wjedzie jakaś 7er, to można będzie powiedzieć, że stoi krowa:lol: Dobre hehe Zycze powodzenia i jak cos bede mial do roboty to wpadam do Ciebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Bylem i widzialem kawa jest dobra troche ciekawych narzedzi sie znalazlo:) Dyziu mi pomogl, potem ja jemu kolejny godny polecenia warsztat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Polecam człowieka miła obsługa pełen profesjonalizm oby więcej takich warsztatów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Mówiłem, ze musze tam zajechac i w końcu zajechalem kuog Warsztacik spoko, obsługa spoko i co najwazniejsze cena też spoko:drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jak na rozruch firmy, dosyć dobry wypasik jest, obsługa fachowa no i dobra kawka, jak będzie z czymś problem na pewno jeszcze zawitam, polecam warsztacik bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Też w końcu będzie trzeba zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 chyba się uda zajechać w następną sobotę chociaż na chwilę bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kawa dobra, obsluga tez fachowa, warsztat bardzo dobrze wyposarzony, polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Kupione i pogadane bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja tam kawy nie piłem, ale obsługa pierwsza liga. Skóry Dyziu też ze mnie nie zdarł Oczywiście polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wszyscy piszą o tej kawie, że taka dobra, no to zajechałem. Mieli racje heh Poza tym warsztat git. Jest pełno narzędzi i ich operator Gdyby kręcili kolejny sezon "Usterki" to MP serwis byłby szablonem dla naśladowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dzisian poraz kolejny w warsztacie u dyzia oczywiscie jestem znowu zadowolony :-) kawa wypita pizza zjedzona :-D dzieki jeszcze raz dyzio . Polecam ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Yo yo yo Pany Więc na Moją opinie czas nadszedł 8) Obsługa fachowa ,kawy nie pije ale była :lol: Autko robione w czystych warunkach (maniak porządków) Wszystko robione na oczach klienta i to mi się podoba ,furka ma się dobrze i szczerze polecam Dyzio ,sorki za moje milion pytań na temat mechaniki sprawdzałem wiedze :lol:,a i dziś posłuchałem Dyzia fałke jak chodzi bez wydechu hehe robi wrażenie i szkoda że nie można tak jeździć na co dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ciesze się że jesteś kolejnym zadowolonym klientem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Składam serdeczne podziękowania Dyziowi za kawał dobrej i nie łatwej robotybmw_beer Chłopok na męczył się z wymianą tuleji Dyfra To skonczone, teraz kolej na nastepne dziadostwa happy_bmw Polecam na przyszłośc uklon_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio87 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dyzio sam tego by nie uczynil :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dyzio sam tego by nie uczynil :-) Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dyziu dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi