Macias Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Na dzien dobry przedstawie sie: Jestem szczesliwym posiadaczem wspanialego samochodu marki BMW e 36 od listopada 2006.Autko z Niemiec rok 97 140 tys km + to co cofniete pewnie ok 180 tys sadzac po stanie ram i podłogi.Niedalej jak pare dni temu stala sie rzecz dziwna.Na konsoli głownej nie podświetla mi włacznika swiateł oraz zamków nawiewów powietrza ale tylko od strony pasazera(te na srodku sa ok) Bezpieczniki sprawdzałem chyba 5 razy.Jako iz jestem mlodym malo doswiadczonym w temacie BMW wlascicielem BARDZO porosze NAPISZCIE co moze byc przyczyna tego magicznego zjawiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam ja w swojej nie miałem podświetlania włącznika swiateł i pokreteł od nawiewu tez sprawdzałem bezpieczniki i wszystkie były ok! A co sie okazało to były przepalone zaróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A włacznik ci dzialal normalnie ? bo u mnie jest ok.Ale ja i tak wiem ze bede sie kopał do zarowek.Szkoda ze bezpiecznik tego nie zlapal nie bylo by problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Tak wlacznik działał normalnie tylko było brak podświetlenia! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Jescze jedno pytanie mam do tematu.Ciezko dokopac sie do wymiany takowych zaroweczek w e36? bo nie wiem czy sam czy sie wkurzac czy do elektryka podjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nie wiem jak jest w E36 bo mam E30 ale dasz rade sam spokojnie! nie czeba jechac do elektryka! Lepiej zrobić samem i cieszyć sie z pracy włożonej w bunie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi