bedi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Cześć, mam na sprzedaż trochę mniej lub bardziej fajnych gratów do E36 Hardtop w kolorze Estoril Blau 2500zł Felgi Breyton Magic 19" jutro jeszcze doprecyzuję jakie ET i jakie szerokości. 2000zł Podłokietnik plus całe wnętrze za 200zł Szara podsuftika do coupe za 50zł Tłumik końcowy supersprinta do ISa za 150zł Zdjęcia wszystkich sprzedawanych przedmiotów wraz z cenami i opisami są tu: Krzysztof Wrocław ? Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Telefon kontaktowy 69.7499.575 bądź bezpośrednio na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wzialbym od Ciebie kolpaki.. Nie krecisz sie czasami po wrocku ? Ciezko mi byloby podjechac Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 raczej nie, dzisiaj będę wieczorem w garażu dłubać, ale jutro mogę je wziąć do pracy i mozesz do 16 jakoś odebrać w arkadach A ewentualnie to jakie okolice? Może akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 do 16 siedzę w robocie, pozniej wylatuje od razu na AOW (żmigrodzka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 no to nie da rady, sam dzisiaj kończę przed 17. Chyba że w weekend jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ten tłumik podejdzie do compacta bez rzeźby czy nie bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Gdzie mozna odebrac czesci? Wstepnie rezerwuje podsufitke Co masz na mysli pod słowem wnetrze? Bo szukam tez boczkow do ISa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 a widze juz aukcje i boczki odpadaja bo material odłazi. Podsufitka w jakim stanie? Szukam tez pompy wspomagania do Isa po lifcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wiśnia podaj mi proszę maila na pw, podeślę Ci foty tłumika z wymiarami Radovanovic1, podsufitka sprzedana. Odbiór gratów na jagodnie. Ewentualnie mogę coś wziąć ze sobą do pracy wtedy odbiór w arkadach do ~16 Boczki rzeczywiście odłażą. Is był przed liftem, pompa poszła razem z silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Szkoda ;/ DZieki za odpowedz:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi