Marek_W Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam na sprzedaż mam 2 fotele zwykłe szmaciaki do sedana ale posiadają podrzewanie, oczywiście sprawne oraz pompowane lędźwie sprzedaję komplet z przyciskami od foteli i wiązką elektryczną kierowca lekko przetarty, pasażer przybrudzony ale można doprać 500 + jakaś wysylka kontakt tylko telefoniczny kom. 661895440 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Taka zgadywanka dla kupującego ? Może chociaż model auta byś podał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 E36, ale z tą ceną to żeś poszalał, gdzie mozliwy odbiór osobisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 E36, ale z tą ceną to żeś poszalał Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_W Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 na allegro są 3 aukcje z takimi fotelami i każda jedna zaczyna sie od 500zł zaproponujcie coś odbiór osobisty w miejscowości Ziębice 50km na południe od wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Resztę wnętrza masz? boczki tylnia kanapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 na allegro są 3 aukcje z takimi fotelami i każda jedna zaczyna sie od 500zł Dlatego zwie sie "Alledrogo". Tam jest duzo rzeczy, ktorych aukcje wisza miesiac, dwa i wiecej, i tylko cena spada z czasem. Jak ja bym wystawil sobie na alledrogo za 2 tys to Ty tez bys muail cos kolo tego Nie traktuj tego jako pojazd itp. To poprostu moja taka rozkminalolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_W Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 heh no w sumie racja, mam resztę wnętrza, ogólnie mam całego sedana 328i juz bez silnika mam też około 2 przyczep rolniczych czesci do e36, wszystko zostało z przeróbek aut na rajdówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 oO.. Moi znajomi potrzbuja kilka rzeczy do e36 coupe. Puszcze Ci PW z tym co by mnie interesowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi