Wojtek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Do sprzedania mam ori felgi HARTGE. Średnica 18cali. Wszystkie 4x 8,5cala ET46 . Dedykowane do e36 , e46 do innych oczywiście tez, ale to juz przez dystans. Otwór centrujący 72,5mm. 2 tylne felgi mają podbicie na wysokości wentylków. Nie naprawiałem tego bo felgi trzymały powietrze a na aucie tez nie było czuć żeby coś było z nimi nie tak. z jednej felgi troche obłazi klar. Ranty felg całe, bez większych zadrapań. Przednie ranty są umazane od pasty do opon(czarne ślady) , nie sa uszkodzone.Felgi nie są pęknięte, ani nie były w przeszłości spawane. Dekielki oryginalne, z kluczykiem. Sprzedaje bo na przyszły sezon zakładam 8tłoczków i potrzebuje felg z troche inną budową. Sprzedaje same felgi, bez opon. Cena 1800zł lub bez dekielków 1500zł. Do sprzedania mam też felgi Kerscher CS 17cali Średnica 17cali , 9cali ET35 oraz 9,5 ET28 . cena 4700. kontakt najchętniej mailowy jotek71@gmail.com Odbiór na terenie Wrocławia mile widziany Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi