Forest Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak w temacie. Potrzebuję namiar na neurologa dziecięcego. Oczywiście sprawdzonego i solidnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Forest w promyku słońca kolo dworca PKS we Wrocławiu jest dobra pani prywatnie terminy szybko na kase chorych miesiąc trzeba czekać nie pamiętam nazwiska ale tam jest chyba jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wojskowy Szpital na Weigla pani Katarzyna Świątkowska jeśli chodzi o dzieci to nie wiem ale pewnie przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 My z naszym smykiem idziemy 13 grudnia do Macieja Rosińskiego. Raz w miesiącu jest w Lubinie w Medicusie na Armii Krajowej, ale z tego co wiem jest z Wroclawia i tam ma swój gabinet. Słyszałem że dobry jest ale okaże się dopiero po wizycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 gabinet ma na Jaracza 74 we Wrocławiu tel.607 55 78 66 , przyjmuje tylko w środy , bardzo dobry lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi