warszawa_24 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, nazywam się Dawid, siedzę na 5er.pl, mam 520i M50 1989 od dwóch lat. Poszukuję jakiś informacji na temat tej 7mki, chłopaki napisali, że jest na niej forumowa naklejka. Przeszukałem galerie do 2012r i nie znalazłem: A tu moje E34: Edytowane 3 Grudnia 2014 przez warszawa_24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Super zabytki, szczególnie cenię e34.Witaj w klubiebmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi