Maajkii Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzięki ale tez bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Znam przypadki, ze brat brata w wała robił ;/ Aaa.. i dobrze,z enie wziąłes tej A3 bmw_0bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 fajnie że odpuściłeś, w życiu nie zamieniłbym e46 za a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Maajki akurat stałeś się niechlubnym przykładem,niestety:bag:Sam do Ciebie nic nie mam(tym bardziej że spotykamy się na spotach)ale wyszło działanie handlarzyków pier.dolonych.Nie chodzi tutaj o Ciebie tylko o schemat działania tych tempych chu.....ji:bag:(a jeszcze bardziej tempy ten co od handlarza kupuje:p)Grzesiu S3 a to ma pociśnięcie:p(sam o takim myślałem jako drugie auto,ale wygrało e39 540)kuog Edytowane 7 Grudnia 2014 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dlugi - jak będziesz miał to e39 540 w manualu... Adoptuj mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Szykuj się na wiosnę-puki co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Szykuj się na wiosnę-puki co:lol: póki lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 S3 a to ma pociśnięcie:p(sam o takim myślałem jako drugie auto,ale wygrało e39 540)kuog Co do pociśniecią S3 to jest zrobione na 253km 332nm ( miałem wykres w ręce ) Powiem ze pocisniecie mialo nieziemskie mimo że S3 waży UWAGA 1800KG! Ale naped quattro robi swoje, ciężko było zgubić przyczepność Mimo wszystko tył napęd również jest świetny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 S3 waży UWAGA 1800KG! kto by pomyslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Proszę o zamknięcie tematu, bo się zaczyna Chatbox z tego robić!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Co do pociśniecią S3 to jest zrobione na 253km 332nm ( miałem wykres w ręce )Powiem ze pocisniecie mialo nieziemskie mimo że S3 waży UWAGA 1800KG! Ale naped quattro robi swoje, ciężko było zgubić przyczepność Mimo wszystko tył napęd również jest świetny!! Wazy 1420kg , bo az musiałem sprawdzić po przeczytaniu Twoich rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 OK wiec pomylka z mojej strony była. dopuszczalna to jednak 1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No i sie wyjasniło. Pogadali? To do zamknieciakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Broń boska zamieniać Touringa na s3 .. psujne te ŁaŁdi , że szok ... kumpel kupił A4 to już 3,5k w pół roku wsadził w TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi