Rasend Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam klubowiczów.Ostatnio w mijsce kata wrzuciłem 2 strumienice i autko super chodzi do tego ma niezły dzwięk i jestem coraz bardziej zadowolony ze swojej bumy dlatego też postanowiłem dalej w niej coś podłubac.Mam pytanie czy waszym zdaniem sportowe czerwone sprężyny zdadzą egzamin na normalnych amorach?Amorki ma nowe ale zwykłe>napiszcie bo chce kupic czerwone sprężyny do swojej 320i i nie wiem czy musze też kupic zółte twrde amory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ogólnie to dadzą rady ale słyszałem że z obnizeniem poniżej 40mm to je szlak trafi,także jeśli nie przewidujesz ''niższych'' :wink: zmian to zakładaj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 najlepsze rozwiazanie i nabardziej bezpieczne to załozyć ''te żółte'' amortyzatory i ''czerwone'' sprężyny to super współgra i jest bezpieczne gdy próbujesz kombinować z obnizaniem autka. Zawsze możesz te nowe które masz amortyzatory dobrze sprzedac i kupic komplecik twarde amory i czerwone spręzyny:) Ja u siebie mam amortyzatory bilsteina(twarde,żółte) i czerwone sprezyny progresywne,autko jest obnizone i czucie i prowadzenie autka to rewelacja choć dość wyczówalna różnica w komforcie(trzesie) NIe ma problemu jak chcesz założyc takie sprezyny do zwykłych amortyzatorów,ważne ze te zwykłe amory masz w bardzo dobrym stanie wiec zle nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja byłem zmuszony założyć do sprężyn czerwonych,zwykłe amory, z dwóch powodów: stare wogóle nie trzymały, a zwykłe ze względu na ilość posiadanych wówczas PLN. Ogólnie nie narzekam, jeżdzi się dobrze, nie porównywalnie lepiej do zużytych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 a w e-36 coupe pasuja czerwone spręzynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam!! Ja u siebie mam założone amorki sacha (nówki) i czerwone spreżynki! Bo takie juz były w aucie jak kupiłem! Ale ogulnie dobrze sie jezdzi! Wiec nie widze powodów do obaw ale wyłącznie seryjne nie wiecej niż do -40 obnizenie! Ponoć puzniej seryjne amorki mogą sie uszkodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi