Mateusz_ Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kupie felgi 19'stki do e39 najlepiej styling 95 ale czekam na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 mam 19 9 i 10j z x5 z dystansami 25mm i śrubami opony 235/35 i 255/35 2200zł kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 daj jakies foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tu masz ode mnie propozycje http://www.maxbimmer.pl/showthread.php?t=26964 Jakbyś sie zdecydował to oczywiście porozmawiamy o cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tu masz ode mnie propozycje http://www.maxbimmer.pl/showthread.php?t=26964 Jakbyś sie zdecydował to oczywiście porozmawiamy o cenie Ale one mają et 48, w e39 za bardzo się schowaja, musiałby zastosować dystans co najmniej 30mm żeby to jakoś wyglądało . Te felgi podejdą do serii 3,ale nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 jeszce nie robiłęm zdjec moze jutro dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Te felgi podejdą do serii 3,ale nie 5 Chyba że ma dystanse z zmiennym rozmiarem piasty 74,1 na 72,6 to jest to wtedy możliwe lub jeśli ktoś przetoczył otwór centrujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Chyba że ma dystanse z zmiennym rozmiarem piasty 74,1 na 72,6 to jest to wtedy możliwe lub jeśli ktoś przetoczył otwór centrujący. Ale to i tak za duże et. Do e39 seryjnie wchodzi et 20,a tutaj masz 48,czyli popatrz jaka różnica, jaki duży dystans musiałby być. Ja bym się nie bawił w coś takiego, po pierwsze koszta większe, a po drugie o ile większa masa nieresorowalna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja mam na lato felgi z X ET48 10J z dystansem będzie ( mam już ) ET 23 więc prawie jak oryginał teraz mam fele od 5er ET20 a z dystansem ET -5 kuog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja bym się nie bawił w coś takiego, po pierwsze koszta większe, a po drugie o ile większa masa nieresorowalna.. Nie znam się aż tak ale czy zakup dystansów to aż taki koszt i czy ważą aż tyle? Ja np. żałuję, że nie mam 5-tki bo do niej teoretycznie wchodzą każde felgi. Bez rzeźby te od 5er, z dołożeniem dystansów te od 3er. Ja z kolei do 3er nie włożę każdej felgi od 5er bo to ET przerasta możliwości moich nadkoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nadal temat aktualny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nadal temat aktualny ... Do jakiej kwoty te 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi