Waldziuu Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam podłączyłem auto pod komputer wczoraj na wieczór... 0 błędów... odpaliłem dopiero teraz... podłączyłem pod komputer(nigdzie nie było jeżdżone) i taki błąd Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 3792c9eff8047.jpg dodam wystąpił on też u mnie.. jakieś 5mc temu i był spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Co prawda nie użyłeś czerwonych strzałek na zdjęciu ale i tak Ci pomogę. Let me google that for you Pierwszy wynik z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Pirooz, ty się nie znasz. Ten błąd oznacza, że samozniszczenie silnika zostało aktywowane, odliczanie trwa... 10... 9... 8... Ja bym nie odpalał 2 raz tego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pirooz, ty się nie znasz. Ten błąd oznacza, że samozniszczenie silnika zostało aktywowane, odliczanie trwa... 10... 9... 8... Ja bym nie odpalał 2 raz tego silnika Prawda! Mój gracik po tym błędzie wyleciał w powietrze już dwa razy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldziuu Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 dobra dobra Panowie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi