szakal80 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 po zalaczeniu panela slychac takie dziwne syczenie jakby gdzies uciekalo powietrze czy klapy moga byc sterowane podcisnieniem pytanie_bmwMoze w tym jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tez tak miałem ale przez chwilkę i wszystko wracało do normy- czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 posluchajcie w waszych samochodach czy macie takie delikatne syczenie krotkotrwale,jak nie ma u was to sie przyslucham dokladniej gdzie to syczy,i chocbym mial wydzyc deske z auta to to znajde,oczywiscie syczy to jak sie zalaczy panel klimatronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja miałem tak: jak samochód wyłączyłem poprzez kluczyk czasem lekko posyczało i przestawało, nie pamiętam jak była wtedy temp zewn w danym momencie ,możliwe ze klima miała w sobie jakieś ciśnieni czy co np w bardzo gorące dni i je spuszczała trwało to ok 5sek i cisza nastawała. Nic nie robiłem jeździłem i nie szukałem dziury w całym i tak też sprzedałem granatowe E46 DW100LY- lata dalej po wrocku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 wiec panel klimatronika ok wyczyscilem,wszystko bez zmian,prawdopodobnie daje popalic "jeżyk"w poniedzialek sie biore za tego zwierza,oczywiscie napisze czy problemy ustaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi