ADI-MG Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jak myslicie czy jest sens zakladania elektryki do szyb??? Moze wiecie jak to wyglada cenowo i jak wyglada awaryjnosc takiej instalacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Elektryczne szybki są fajne i wygodne! Tez mam zamiar zamontować w swojej elektryke szyb! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 jak masz podpiętą instalecje fabrycznie to nie ma problemu,ale jak nie ma to jest problem,sterownik,instalacja itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A orientowales sie moze ile taki rarytasik moze wyniesc. A chce zalozyc z tego powodu ze mam klimatronik dwu strefowy elek. rusterka itd. a szyby mi niemcy na korbke zrobili. Na taki pomysl to juz chyba tylko oni mogli wpasc.hehe. Jak bys sie zorientowal Fryciu co i jak z tymi szybkami to daj znac. Ja tez sprobuje sie czegos dowiedziec. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 goood idea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/search.php?string=podnosnik+e36&category=620&description=1&country=1 Czasami zdarzają sie całe zestawy zs kablami, przełącznikami, zazwyczaj to było chyba koło 300zł za komplet, na 4 drzwi też się czasem zdarzają zestawy.Prawdziwym rarytasem jaki widziałem to był zestaw 4 el. szyb do wersji coupe, ale za to koleś chciał 800 złotych http://moto.allegro.pl/search.php?string=e36&category=18889&description=1&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 spróbuj poszukać elektryki na szrotach,tam jest przeważnie taniej niz na allegro no i można od razu je sprawdzić.. <bmw_2> bmw_beer ja u siebie mam elektrykę i powiem ci że jest to bardzo wygodne rozwiązanie,nieraz nie łączy ale po lekkim ''uderzeniu '' w konsolę się naprawia bmw_beer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 spróbuj poszukać elektryki na szrotach,tam jest przeważnie taniej niz na allegro no i można od razu je sprawdzić.. <bmw_2> bmw_beer ja u siebie mam elektrykę i powiem ci że jest to bardzo wygodne rozwiązanie,nieraz nie łączy ale po lekkim ''uderzeniu '' w konsolę się naprawia bmw_beer :mrgreen: Popieram nogami i rekami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 elektryczne szybki przydaja sie ale słyszałem ze prowadnice tez sa inne jak ktos chce zminic to prowadnice tez sa potrzebne nie wiem ile z tego prawdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi