juve_fan Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 siemka Moglibyscie kogos poleciec kto podjalby sie naprawy moich dwoch odbiornikow radiowych w BMW? A moze ktoś z Was sie tym zajmuje? Chodzi mi o radio do BMW E34, a konkretnie model BMW CD Business a takze drugi odbiornik to Becker BE0774 - BMW BAVARIA C BUSINESS. Bede bardzo wdzieczny :lol: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jest facet na klęczkowskiej we Wrocławiu od radyjek jak mam problem to do niego walę - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juve_fan Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Mogłbyc podać jakies konkrety? Nawet na Pw numer telefonu czy dokladny adres? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 .....::: RADIO CODE :::..... - Kontakt jeśli to ten facet, to równiez polecam, rozkodowywał mi jedno radyjko, a przy okazji kolejne od niego kupiłem w dobrej kasie i jeszcze lepszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 To jest ten sam facet co Wojtek adres podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi