matiswidnica Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Cześć, jak umieściłem posta w złym dziale to przepraszam:) . mam problem z tłumikiem końcowym a mianowicie jak pracuje to, wydaje z siebie metaliczny dźwięk jakby coś latalo w środku, na wiosnę chce zmienić tłumik końcowy na jakiś inny i pytanie jakie polecacie oczywiście żeby poprawiło dźwięk auta ale też bez przesady z głośnościa mam silnik 1.9 wiec szału nie będzie ale i tak będzie lepiej niż jest teraz. Jaki proponujecie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 RM Motors, ktoś ma? ponoć dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ano ja mam RM Motors, Bastars też ma. W głośności naprawdę nieduża różnica. Nieuciążliwy w trasach, mogę polecić Bedziesz pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ano ja mam RM Motors, Bastars też ma. W głośności naprawdę nieduża różnica. Nieuciążliwy w trasach, mogę polecić Bedziesz pan zadowolony najgraj jakis filmik jak to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 polecam mtuning z allegro bralem u nich ostatnio 5 szt i wygladaja i dzwiecza jak za te cene prawidlowo:p wzor 43 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 O to to to, u mnie są oba katy i jest troszke ciszej, ale ogólnie większej różnicy ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 COś takiego podobnego żeby w naszych dieslach dało się zrobić... :drool: [video=youtube;WN0Zc2CaYYU] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 A jak z montażem? kiedyś coś czytałem, że trzeba dorabiać jakieś 6cm rury, bo nie pasuje ot tak? prawda to? I jak to u nich zamówić, kiedyś mieli na allegro oferte, teraz nic, na fejsbuku też nie odpisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A jak z montażem? kiedyś coś czytałem, że trzeba dorabiać jakieś 6cm rury, bo nie pasuje ot tak? prawda to?I jak to u nich zamówić, kiedyś mieli na allegro oferte, teraz nic, na fejsbuku też nie odpisują. Powiem Ci szczerze, że nie pamietam czy naginali rure czy dospawali brakującą część, ale cos tam bylo do zrobienia, ale jako, że robiłem to u chłopków którzy sie tym zajmują to nie bylo żadnego problemu. Musieli mi bardzo delikatnie przyciąć dyfuzor bo koncówki by sie nie zmieściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi