Waldziuu Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam nie znalazłem drugiego takiego tematu(był ale chodziło o zamianę) Otóż parują mi przednie kierunkowskazy..a mam pomarańczowe... i chciałbym kupic depo białe... ale problem taki..czy to nie bedzię głupio wyglądało? przód biały a na błotniku pomarańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Takie coś wrzucasz do działu Mechanika i Elektryka? oO Przecież to jest tuning. Wizualny. I jasne, że będzie głupio wyglądało. Zresztą - pokaż zdjęcia jak to wygląda obecnie. I zaznacz strzałkami w których miejscach paruje. Takimi czerwonymi jak zawsze zaznaczasz. Wtedy wszystko...będzie...jasne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak włączysz klimę to odparuje. Co do tego czy będzie głupio wyglądać, to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Co ma klimatyzacja do kierunkowskazów ? Pytanie całkiem serio, bo teoria ciekawa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Co ma klimatyzacja do kierunkowskazów ? Pytanie całkiem serio, bo teoria ciekawa Jeszcze nie wiesz kim jest Waldziu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Aha................. Zatem Waldziu jak Ci tylko jeden paruje to wymień sobie jeden na biały, po co od razu dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Podgrzewane spryskiwacze szyb też powinny rozwiazac problem z parowaniem szyb:dance:He he.. A tak na serio to te na blotnikach sa nie duzej wielkosci i nie bedzie sie rzucac w oczy tak od razu. Ale ja bym dal pod kolor. Po co miec kolorowe wsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Masz nie typowe parujące kierunki ,ja bym zostawił taki bajer :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi