gut7 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 witam na sprzedaż mam oponki letnie w rozmiarze 255/35 ( bridgestone) i achilles str sport 225/40 w rozmiarach 18. oponki miałem na kołach, jeździłem na nich 3 miesiące przejechałem z 3 tyś km i nic nie biły fajnie trzymały się drogi, rocznik to 2011 achilesy i 2012 bridgestone. powiem tak byłem trochę zaniepokojony jak zobaczazyłem że te opony z przodu są mało markowe ale po 3 misiącach jazdy nie mam im nic do zarzucenia nie hałasują, dobrze trzymały się drogi na mokrym jak i śliskim, w poprzednim bmw miałem nexeny i powiem że te są zdecydowanie lepsze. nie wiem jakie opony mają wysokość bieżnika ale jeszcze na trochę starczą, nie są nierówno zjechane itp. opony można zobaczyć w każdej chwili we wrocławiu w celu uniknienia nieporozumień cena promocyjna za cały komplet to 700zł muszę szybko sprzedać bo nie mam ich gdzie trzymać achillesy bidgi opony tylko tak byle jak wyglądają (brudne) bo do wulkanizatora trzeba było jechać po remontowanej błotnej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 a 2szt jestes w stanie sprzedac? I za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Wolał bym komplet ale mogę też parami, proszę o jakąś ofertę na priv bo nie mam pojęcia ile takie opony są warte, , mogę się również na coś zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 achillesy bridgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi