Maajkii Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Siemka pany! Pytanie mam za 100 punktów! Mryga mi dioda w navi 16:9 boardmonitor e46 touring. Zaznaczyłem na zdjęciu która, ktoś mi powie co to i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dioda jest chyba od słabego zasięgu w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Hmm.. no chyba że tak, tylko że telefon wymontowałem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 U mnie mruga jak nie ma zasiegu w telefonie, więc skoro telefon wymintowany to pewnie by trzeba było jeszcze coś wyłączyć, żeby nie mrugało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzięki Pakos, za jakiś czas to wyłącze całkiem bo denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Masz alarm diodowy dodatkowy zawsze może odstraszyć osoby trzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Tylko ze ta dioda mryga jak jest wlaczony zaplon Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tylko ze ta dioda mryga jak jest wlaczony zaplonWysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Dokladnie tak jak prawisz happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 tylko że telefon wymontowałem całkiem i pewnie dlatego mruga, jeżeli ci to przeszkadza to trzeba wykodować telefon i przestanie mrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi