Dyziu Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 sprzedam mój silnik z e38 silnik jeszcze na aucie możliwość sprawdzenia kompresji oraz przejechania się (chyba że ktoś wcześniej kupi skrzynie biegów to nie bedzie możliwości) silnik 10tyś temu dostał nowy rozrząd oraz zregenerowane vanosy zostały.. na LPG przejechane nie więcej niż 18tyś km silnik ma przejechane 329tyś km i nie jest to przebieg kręcony. cena za słupek to 3600zł a za kompletny silnik z alternatorem wodnym,kolektorem ssącym , pompą wody, nowym termostatem z m67 88st, chodnicą, sprężarką klimy, cewkami . nowa odmą , to 4800zł sprzedaje bo bede robił swap na inną jednostke 601493406 konopka16@tlen.pl zdjęcie podglądowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dyziu będzie v12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dyziu będzie v12? też go o to pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A może s62b50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 będzie downsizing:cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wariat nie lepiej kupic druga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Skoro będzie downsizing to ja się mogę z Dyziem zamienić za mój silnik z jego dopłatą :4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 będzie downsizing:cry: M67?:D Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 tak akurat 4.0diesel to nie dla mnie.... zobaczymy co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dyziu na bmw5er jest koleś co szuka za takim silnikiem skontaktuj się może łyknie Tu masz linka BMW5er.pl ? Zobacz wątek - Kupie silnik m62b44 kompletny lub słupek od zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 wpadnie eins coma funf, drei zylinder motor lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 dzwonił do mnie już Angliki gadaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi