dymian1 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Czy wejda mi takie felgi przy normalym seryjnym zawieszeniu ?? BMW E46 limuzyna. Szerokośc felgi wynosi 8J a ET=35.Czy bedzie cos obcierało ?(w błotnikach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 spokojnie wejdzie..przymierzalem takie felgi do siebie na glebie -40 -20 i nic nie obcieralo.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 spokojnie wejdzie..przymierzalem takie felgi do siebie na glebie -40 -20 i nic nie obcieralo.. pozdro no to jednak masz cos obniżone ?? Ja mam seryjne zawiasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 http://img252.imageshack.us/my.php?image=pic000013qi.jpg oto fotka na takich felach.. ze sprezynkami h&R -40 przod i lekko wyciagnietymi nadkolami... ale nie zmienia to faktu ze bez nich tez normalnie by sie te 18 zmiescily..wiec spokojnie mozesz pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Byle 328Ci kumpla na BBS 18' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ładnie ładnie ale mógł bys napisac czy jest troche obniżona czy cos w tym stylu ?? I jakie ma dane opon i dane felg (et, szerokość....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi