Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

E34 Biała Ślicznotka

///Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Do sprzedania moja ślicznotka E34 w kolorze Alpinweiss II. Auto znane na bmw-sport, 5er i tutaj. Widziane, dotykane na spotach ;-) Szkoda mi sprzedawać ale 2 auta nie na moją kieszeń a potrzebowałem czegoś na co dzień stąd e60 530i+lpg.

Historia auta:

Przede mną 3 właścicieli z czego pierwszy serwisował auto w ASO do 2000 roku, kolejny serwisował u swojego mechanika, ale nadal na oryginalnych częściach. Auto od 2010 roku w rękach maniaka BMW i odkupione przeze mnie rok temu w lipcu. OC jest do czerwca 2015 roku.

Dotychczas auto stale garażowane, a za mojej kadencji całą zimę spędziło pod kocem (na co dzień miałem służbowe).

Biała jest serwisowana na bieżąco, a z ostatnich rzeczy jakie były wymieniane to:

- standardowo olej i filtry ( Valvoline Maxlife 10W40, filtry paliwa, przeciwpyłkowe, powietrza),

- nowe tyle zawieszenie tj. tuleje pod tylną belką, amortyzatory Sachs, poduszka pod dyferencjałem, poduszki pod łącznikiem stabilizatora,

- około 12 tys. temu wymienione całe przednie zawieszenie

(Zamienniki firm Meyle, Lemforder)

- wymieniona uszczelka pod pokrywą (victor reinz).

Do wymiany:

- tarcze z tyłu

- bład z licznikiem - pokazuje 2x większą prędkość

- klima się zaczęła pocić, ale działa bez problemu

Dodatkowe gadżety:

- skórzana biała tapicerka (comfort sitze),

- Radio Becker Traffic Pro,

- komputer OBC II, wraz z manetką w kierownicy,

- felgi BBS RC 18", z całkiem świeżymi oponami Pirelli P Zero,

- blenda na tylnej klapie od M5,

- kierownica od M5,

- przednie zaciski i tarcze od 540i,

- sprężyny -35mm,

- dystanse.

Zawieszenie to kompromis między komfortem a wyglądem. Jak na 18" i małą glebę jest całkiem wygodnie, a auto prowadzi się jak po sznurku (niedawno zrobiona cała geometria).

Więcej informacji - telefonicznie: 792 005 635

pozdrawiam

Cena z felgami 16 500zł

Cena bez felg 12 000zł

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

C34274506_4.jpg

C34274506_3.jpg

• Dodaj nową pozycję...