pawel83 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam Czy ktoś może dysponuje zdjęciem felg w takim kolorze o oznaczeniu RAL 7045 ? Chodzi o malowanie proszkowe i taki kolor na próbniku wydał mi się całkiem fajny lecz nie wiem jak to będzie wyglądać na feldze , wybór kolorów w lakierni proszkowej z palety RAL jest bardzo ograniczona , nie mają nawet zwykłaego srebrnego tylko z brokatem a nie chce brokatu na felgach... Każda opinia mile widziana Paleta kolorów RAL Wzornik Ral K7 Classic - Edycja 2014, Wzorniki RAL - Pantone, Kalibracja monitora, Colormunki, i1Display PRO Niestety nie wiadomo który to połysk a który mat... Edytowane 18 Listopada 2014 przez pawel83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Spodobały się aluski Foresta ? Idziesz w pomarańcz Do czarnego wygląda kozacko bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Niee no co ty jaki znowu pomarańcz ?? To jest kolor szary metaliczny z dodatkiem brokatu którego nie chcaiłaem ale nie mam zbytnio wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Wzornik Ral K7 jest wzornikiem kolorow w połysku, K5 odnosi się do kolorów matowych. Sprawdzę czy jest coś takiego bez brokatu i dam Ci znać. Jak paleta Ral Ci nie odpowiada to zapytaj o paletę NCS może tam będzie coś co Ci się spodoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mądrego to czasem dobrze posłuchać dzięki kolego za objaśnienie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Sprawdzałem w ralowniku K7 i RAL 7045 to szary bez brokatu. Jeśli jakiś kolor Ci się podoba to możesz zapytać, czy da się zrobić jakiś kolor bez brokatu. niestandardowe kolory na ogół są robione pod zamówienie więc może będzie możliwość zamówienia bez brokatu. Jak masz możliwość to zapytaj jakiej firmy farby biorą to może uda mi się ustalić więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 pawel83 zadzwoń do felgum we wschowie, chłopaki robią wszystko jak nalezy w uczciwych cenach! Kolorów tez maja bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzięki panowie za zainteresowanie tematem i cenne podpowiedzi oraz wyjasnienie nie których kwewstji Felgi mam odebrać w poniedziałek i bedą w kolorze srebrnym mettalicu z połyskiem no i z brokatem zobaczymy jaki będzie efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 A gdzie je robisz w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 U siebie w mieście w Jeleniej Górze firma nazywa się LAK-MAL i stnieją już 10 lat tutaj więc mam nadzieję że nie spartolą roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ile sobie liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 440 zł za komplet R18 aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Samo malowanie czy też przygotowują(szpachlują ewentualne ubytki itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Za takaz kwotę jak podałem wlicza się przygotowanie felgi czyli oczyszczenie , piaskowanie oraz pomalowanie... Za naprawę ubytków bedą na pewno dodatkowe koszta ale jakie nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 daj do Matrixa ... za 4 paki zrobi ci felgi jak nówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Pytam tylko z ciekawości.Ja dałem felgi kumplowi z Polkowic co się tym zajmuje to za 18 ze szpachlowaniem ubytków(nielicznych),podkład,lakier(srebrny metalik)i bezbarwny zapłaciłem 300zł ale proszkowe malowanie jest droższe i co tu ukrywać trwalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 daj do Matrixa ... za 4 paki zrobi ci felgi jak nówki... Masz numer do Matrixa potrzebuje wyprostować pomalować i rant wypolerować jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Matrix - 500 40 13 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Matrix - 500 40 13 39 podziękował :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi