DrivterGSI1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 witam.szukam i szukam dokładki Is do przedniego pasa już długi czas ale nigdzie nie umiem dostać.co myślicie o tej z allegro za 90zł?miał to ktoś? czekam na podpowiedzi:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ze spasem może być lipa zależy co kto oczekuje a pytałeś na naszym forum ?? NAJLEPSZA OFERTA - NOWE CZĘŚCI DO BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ej tam. Ja przerobiłem 3 takie i każda pasowała bez wiekszych ceregieli. Problem polega na tym, że przy sprężynie juz nawet -40 dokładka wali w każdy możliwy krawężnik. Ja swoja ostatnią (trzecią) przytarłem już 15 min po zamontowaniu :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 BMW 3 E30 DOKŁADKA PRZÓD IS (4843243534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu jest laminat jakiś lepszy-giętki może to by zdało egzamin. sam o tym myślałem to turasa swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 BMW 3 E30 DOKŁADKA PRZÓD IS (4843243534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu jest laminat jakiś lepszy-giętki może to by zdało egzamin. sam o tym myślałem to turasa swojego. Bzdura i nic wiecej jak marketing. To jest nic innego jak laminat. Kompozyt włókna szklanego z włóknami węglowymi brzmi dumnie ale to dalej laminat. Nie carbon. Poza tym carbon przy uderzeniach "frontalnych" tez leci. Przy przetarciach wytrzyma. Z mojego doświadczenia. Kup najtańszą na allegro. Wymaluj sam i tyle. Jak rozwalisz to kupisz nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dołączę się do tematu - brak dokładki w moim złomku. Do tej dokładki są potrzebne spinki? Nie bardzo się orientuję... to będą te? Czy trzeba to na klej i 'blachowkręty' łapać, nie bardzo by mi się widziało takie rozwiązanie. BTW. nikogo nie reklamuje z alledrogo - poglądowe foto z aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tak takie spinki Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzięki! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi