Zgibniew Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Myślę, że może się przydać (umieściłem ten poradnik też w innym dziale, ale to tu jest jego miejsce) [video=youtube;2AUvpvOMsTg] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Proszte jak r*chanie, szkoda że komplet narzędzi do tego albo będzie bardzo drogi, albo ciężko osiągalny. Czy da rady to jakimiś ściągaczami do piast/łożysk wykonać? Mechanicy co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 U mnie w pracy bawią się w kowali i robią to młotkami . Co do narzędzi: Ścisk śrubowy typu ''c'' 150 mm - Toya24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Zrobić to to nie problem, problemem jest dostać krzyżak, np. pod wał do M47n lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi