dżejdżej Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja również dziękuje wszystkim uczestnikom i organizatorom. Pierwszy raz brałem udział w takiej akcji i wiem że następnej na pewno wezmę udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 fajnie mam nadzieje ze wszytsko sie udało jak planowaliscie bardzo załujemy ze nas nie bylo.. pozdrawiamy i do nastepnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim, którzy pomogli w tym dniu rozweselić dzieciaki i zapewnić im choć trochę atrakcji, oraz tym którzy wspomagają naszą pomoc finansowo uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Ja rowniez dolaczam sie do wszystkich podziekowan, byla to moja pierwsza wyprawa z wami w barwach Maxbimmera i jestem bardzo mile zaskoczony, a bedzie na pewno jeszcze lepiej. Co wazne polaczylismy przyjemne z pozytecznym. Dzieki za wszystkie rady i do nastepnego! happy_bmw Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRZEMO Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kochani.... cóż mogę Wam powiedzieć.... jestem z Was po prostu dumny... dzisiejszy wyjazd wyszedł moim zdaniem idealnie!!! wszystko zagrało na tip top! Myślę ,że dzieciaki są mega zadowolone z dzisiejszego wypadu na karty.... niestety dzieci było mniej niż miało być ,ale za to reszta miała o jeden przejazd więcej... pizza dotarła w dobrym czasie;[ Błażej dzięki za rabatowanie pizzy ] dzieciaki i my mogliśmy się posilić i nabrać siły do dalszego jeżdżenia. dziadki też mieli swoje 10 minut; pierwszy raz jeździłem takim bolidem i chyba jakiegoś słabszego dostałem ,bo ostatni byłem:4::bag: ogólnie wszystko na duży plus!!! tak trzymać!!!!bmw_0bmw_0bmw_0bmw_1bmw_1bmw_1 ps ,dzięki wszystkim ,którzy przyczynili się do sukcesu dzisiejszego dnia! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie ma sprawy Przemo miło, że udało się zaoszczędzić troche gotówki w ten sposób bo została przeznaczona na dzieciaki z DD niestety nie udało się dojechać do was na praktikera ale moja e38 od jakiegoś czasu stara się mnie usilnie wkurzać zamiast dawać radość... dzięki wszystkim za spotkanie a Kamciowi szczególnie za podpięcie maszynerii do auta! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pierwszy raz uczestniczyłem w takim wydarzeniu i wiem na pewno-nie ostatni! Mile spędzona niedziela i fajnie, że można dać komuś trochę radości kiedy jej brakuje... Pierwszy raz też jeździłem po torze gokartem Kiedy kolejny wypad? Szpadyzor mistrz stołu bilardowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Również pierwszy raz uczestniczyłem w takim wydarzeniu, teraz tylko czekać na następne Dzień jak najbardziej udany. A radość dzieciaków bezcenna. I parę zdjęć ode mnie. https://www.dropbox.com/sh/8pve6bifuj0z1ya/AAD1F9n8_KDIkjAHlxncAODJa?dl=0 Wysłane z mojego LG G2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 My również dziękujemy za tą wspaniałą niedzielę. Powiem szczerze, że mimo iż nie spałem dwa dni, warto było na koniec dnia zobaczyć te uśmiechnięte dzieciaki, które zwłaszcza w tym okresie świątecznym potrzebują takich gestów. Dziadki też pojeździły i to przy jakiej publiczności. (Mój bolid też coś słabo jechał, chyba czas skończyć robić masę i zająć się rzeźbą ) Na następne takie akcje piszemy się w stu procentach. P.S.: Kaczmar, jeszcze powiedz mi, że kija w dłoni też pierwszy raz trzymałeś... Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w akcji, wsparli ją swoim zaangażowaniem, obecnością, pomocą, wpłatami na opłacenie gokartów i kupienie paczek. Co roku pokazujemy, że członkowie naszego Klubu poza miłością do swych aut potrafią również okazać trochę dobra dla tych którzy go potrzebują. Cieszy mnie fakt, że w tym roku frekwencja była tak duża. Dzieciaki z pewnością były szczęśliwe i wspaniale spędziły tą niedzielę. Przepraszam, że tym razem nie mogłem być z Wami ale od dwóch tygodni zmagam się z zapaleniem oskrzeli i do środy jestem na L4. P.S. Czy ktoś z osób które wzięły udział w akcji czuje się na siłach by napisać artykuł do BMWTreds z tego wydarzenia? Dla ułatwienia wkleję artykuł z poprzedniej akcji. P.S.2 Czy autorzy zdjęć nie mają nic przeciwko by wrzucić je na Maxbimmerowego Fejsa? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 P.S.2 Czy autorzy zdjęć nie mają nic przeciwko by wrzucić je na Maxbimmerowego Fejsa? Oczywiście, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja również dziękuję za mile spędzoną niedzielę ,my z synem również pierwszy raz wzięliśmy udział w tej szczytnej imprezie ,miło było zobaczyć uśmiech na twarzach dzieci a jak wiadomo uśmiech dziecka jest bezcenny.W przyszłym roku również wezmiemy udział .Gorące podziękowania dla organizatorów i uczestników imprezy.uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Frekwencja dopisała aż nadto, szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że przyjedzie tyle samochodów. Dzięki wszystkim, bo wyszło tak jak powiedział Przemo - perfekcyjnie. Mam nadzieję, że na dzień dziecka będzie podobnie bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.739560822805330.1073741836.322034644557952&type=1 EDIT: Dzwoniła do mnie przed chwilą pani dyrektor z Domu Dziecka. Prosiła by podziękować Wam wszystkim za ten cudowny dzień, dzieci jak stwierdziła były przeszczęśliwe i dziś cały dzień opowiadały o tym jak świetnie się bawiły. W Gazecie Oławskiej zostaną zamieszczone podziękowania. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Forest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 P.S.2 Czy autorzy zdjęć nie mają nic przeciwko by wrzucić je na Maxbimmerowego Fejsa? no Panie po to były zdjęcia robione, aby to wszystkim pokazać, więc pchaj gdzie się tylko da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 I ja również chciałem wszystkim podziękować za super atmosferę, za wkład w zorganizowanie tego dnia, za frekwencję.... miło było patrzeć na szczęśliwe miny wszystkich dzieci https://www.dropbox.com/sh/08b59hms5od6jfz/AADglmmtlJjAY6K3v5ZUcAota?dl=0 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Swietna akcja az milo poogladac zdjecia a wrecz wzruszenie lapie jak sie widzi te maluchy zadowolone ...ciesze sie ze sa ludzie ktorzy wychodza z inicjatywa i lamia stereotypy posiadaczy BMW.szkoda ze tylko nie moglem uczestniczyc fizycznie w dawaniu tego szczescia...pozdrowki dla wszystkich zwlaszcza tych ktorzy tam byli Bog wam to wynagrodzi happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pakos Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 z mojej strony to już wszystko, żałuję, że nie mogłem zostać do końca. Oczywiście już się polecam na następne okoliczności 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja z żona również dziękujemy za wspaniały dzień pełen radości maluchów, cieszę się żę chociaż na chwile mogły zapomnieć o codzienności Było to nasze pierwsze spotkanie z klubowiczami Maxbimmer i odrazu w tak szczytnym celu -mega pozytyw dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi