__Fryzjer__ Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Chetnie bym sie zjawil gdyz uwielbiam tego typu akcje lecz praca w magnolii wymaga niedziel bez wolnego dosc czesto...wieczorem przelewik pojdzie dzis wieczor i oby te dzieciaki czuly sie przeswietnie w ten dzien jak i byly bezpieczne7.12 .Pozdrawiam serdecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 W aucie będę miał 3 miejsca wolne A w jakim aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 1.MXSiwek 3 miejsca 2.CzAkSs&Marzenka (3 miejsca.) bedziemy na 90% 3. Jaro 4. Kamil_89 2-3 miejsca 5. koko (zrobię wszystko by się zjawić ) a jak plan upadnie to i tak kasiurka poleci  6. D0_DOMEL, Malwina, Marcel - 2 miejsca 7. mrsiwek (ilość miejsc podam później) 8. BASTARS - 3miejsca jakaś kasa będzie na miejscu 9. maris & jokeymiras - 2 miejsca 10. Kamcio - tez pewnie 3-4miejsca 11. Szpadyzory - 3 miejsca 12. Madziulka&Krzysiek - 3 miejsca 13. viviek - 1-2 miejsca 14. sagui - 3 miejsca 15. konik - 2 miejsca będę na 90% 16. pawcio - 3 miejsca 17. Lijo - 4 miejsca 18. Kosa 19. Pakos - 3 miejsca 20. Stasiek - 2 miejsca 21. Zamoj - 2 miejsca 22. Przemo 23. Forest 24. dżejdżej - 3 miejsca 25. michal_f - 3 miejsca 26. blazej3131- 4 miejsca(jeśli auto nie zawiedzie to będę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A w jakim aucie ? Aga pożyczy mi e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Samochody poczyszczone? 1.MXSiwek 3 miejsca 2.CzAkSs&Marzenka (3 miejsca.) bedziemy na 90% 3. Jaro 4. Kamil_89 2-3 miejsca 5. koko (zrobię wszystko by się zjawić ) a jak plan upadnie to i tak kasiurka poleci  6. D0_DOMEL, Malwina, Marcel - 2 miejsca 7. mrsiwek (ilość miejsc podam później) 8. BASTARS - 3miejsca jakaś kasa będzie na miejscu 9. maris & Kamcio - 2 miejsca 11. Szpadyzory - 3 miejsca 12. Madziulka&Krzysiek - 3 miejsca 13. viviek - 1-2 miejsca 14. sagui - 3 miejsca 15. konik - 2 miejsca będę na 90% 16. pawcio - 3 miejsca 17. Lijo - 4 miejsca 18. Kosa 19. Pakos - 3 miejsca 20. Stasiek - 2 miejsca 21. Zamoj - 2 miejsca 22. Przemo 23. Forest 24. dżejdżej - 3 miejsca 25. michal_f - 3 miejsca 26. blazej3131- 4 miejsca(jeśli auto nie zawiedzie to będę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 no niby tak ale pogoda taka, że nie wiem czy był sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Czy jutro wcześniej się gdzieś spotykamy i razem jedziemy w kierunku Oławy czy spotykamy się już na parkingu pod Lidlem w Oławie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Czy jutro wcześniej się gdzieś spotykamy i razem jedziemy w kierunku Oławy czy spotykamy się już na parkingu pod Lidlem w Oławie? o to samo miałem pytać, jak coś mogę gdzieś do wro dojechać by udać się jakąś większą grupką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 o to samo miałem pytać, jak coś mogę gdzieś do wro dojechać by udać się jakąś większą grupką... To może ja za proponuje że jeśli ktoś chce jechać większą grupą to może zbiórka na parkingu pod Praktikerem na Krakowskiej? O której godzinie? 9:45? Jeśli ktoś ma inna propozycje to niech śmiało pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 to moze sie zobaczymy na chwile NA PARKINGU JAK NA ZAKUOY POJDE HEHEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Będę na praktikerze ale myślę,że o 10 starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Będę na praktikerze ale myślę,że o 10 starczy. Więc niech będzie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ok to ja też się postaram o 10 być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 To i ja postaram sie wyrobić jak możecie to niech ktoś podeśle nr na pw zadzwonie gdybym miał sie spóźnić ze 2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 No i klops ,jutro wyjazd do Radomia i Białegostoku na cały tydzień ,przykro bo miałem nadzieje ze będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Też będę o 10 na krakowskiej Wysłane z mojego LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 będę i ja na Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 będę i ja na Krakowskiej x2 Siwek do mnie numer masz, więc jak coś to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A ja niestety nie dojadę (nieplanowane sprawy rodzinne) Życzę miłej zabawy. Pozdrawiam Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dolaczam praktiker 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 To i na mnie czekajcie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja przepraszam Was wszystkich ale nie dotrtę dzisiaj. Żona się porozkładała i leży w łóżku a ja z malą siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pakos Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) ze względów na obowiązki rodzinne musiałem się zerwać szybciej, w środku było bardzo słabe światło i jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, no ale lepszy rydz jak nic Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za mile spędzony dzień Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Pakos 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dziękujemy Forestowi za ogarnięcie tematu mimo choroby, Kosie za zakupy i zrobienie paczek oraz wszystkim " driverom" i darczyńcom za kolejną udaną Akcje Mikołajowabmw_2 uklon_bmw:party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. viviek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) dzięki bardzo wszystkim uczestnikom i organizatorom po raz kolejny brałem udział w akcji i jestem zadowolony jak zawsze, dzieciaki mało pod sufit nie skakały z podniecenia ode mnie krótki filmik z wjazdu na teren chemii, jakość nie powala ale robiony kamerkę na 2 poziomie rozdzielczości Edytowane 7 Grudnia 2014 przez viviek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi