Kandyn Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Niestety pracuje w ten dzień od 14.00:mad: Ale skromny przelew poszedl Grosz do grosza, a bedzie kokosza Bawcie sie dobrzebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Forest Jestem obowiązkowo jak zawsze 1.MXSiwek 3 miejsca 2.CzAkSs&Marzenka (3 miejsca.) bedziemy na 90% 3. Jaro 4. Kamil_89 5. koko (zrobię wszystko by się zjawić ) a jak plan upadnie to i tak kasiurka poleci happy_bmw 6. D0_DOMEL, Malwina, Marcel - 2 miejsca 7. mrsiwek (ilość miejsc podam później) 8. BASTARS - 3miejsca jakaś kasa będzie na miejscu:-P 9. maris & jokeymiras - 2 miejsca 10. Kamcio - tez pewnie 3-4miejsca 11. Szpadyzory - 3 miejsca 12. Madziulka&Krzysiek - 3 miejsca 13. viviek - 1-2 miejsca 14. sagui - 3 miejsca 15. konik - 2 miejsca będę na 90% 16. pawcio - 3 miejsca 17. Lijo - 4 miejsca 18. Kosa 19. Pakos - 3 miejsca 20. Stasiek - 2 miejsca 21. Zamoj - 2 miejsca 22. Przemo 23. Forest Edytowane 28 Listopada 2014 przez Kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na obecną chwilę wpisuje się z 50% pewnością że się zjawię Niestety ale jak na razie jestem bez samochodu Mam nadzieje że wpłaty jeszcze można dokonywać? 1.MXSiwek 3 miejsca 2.CzAkSs&Marzenka (3 miejsca.) bedziemy na 90% 3. Jaro 4. Kamil_89 5. koko (zrobię wszystko by się zjawić ) a jak plan upadnie to i tak kasiurka poleci happy_bmw 6. D0_DOMEL, Malwina, Marcel - 2 miejsca 7. mrsiwek (ilość miejsc podam później) 8. BASTARS - 3miejsca jakaś kasa będzie na miejscu:-P 9. maris & jokeymiras - 2 miejsca 10. Kamcio - tez pewnie 3-4miejsca 11. Szpadyzory - 3 miejsca 12. Madziulka&Krzysiek - 3 miejsca 13. viviek - 1-2 miejsca 14. sagui - 3 miejsca 15. konik - 2 miejsca będę na 90% 16. pawcio - 3 miejsca 17. Lijo - 4 miejsca 18. Kosa 19. Pakos - 3 miejsca 20. Stasiek - 2 miejsca 21. Zamoj - 2 miejsca 22. Przemo 23. Forest 24. dżejdżej - 3 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wpłaty można robić przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wpłaty można robić przez cały rok Skromny przelew zrobiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 1.MXSiwek 3 miejsca 2.CzAkSs&Marzenka (3 miejsca.) bedziemy na 90% 3. Jaro 4. Kamil_89 5. koko (zrobię wszystko by się zjawić ) a jak plan upadnie to i tak kasiurka poleci  6. D0_DOMEL, Malwina, Marcel - 2 miejsca 7. mrsiwek (ilość miejsc podam później) 8. BASTARS - 3miejsca jakaś kasa będzie na miejscu 9. maris & jokeymiras - 2 miejsca 10. Kamcio - tez pewnie 3-4miejsca 11. Szpadyzory - 3 miejsca 12. Madziulka&Krzysiek - 3 miejsca 13. viviek - 1-2 miejsca 14. sagui - 3 miejsca 15. konik - 2 miejsca będę na 90% 16. pawcio - 3 miejsca 17. Lijo - 4 miejsca 18. Kosa 19. Pakos - 3 miejsca 20. Stasiek - 2 miejsca 21. Zamoj - 2 miejsca 22. Przemo 23. Forest 24. dżejdżej - 3 miejsca 25. michal_f - 3 miejsca, przelew tez pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak nas się faktycznie tyle zjedzie to będą dobre zawody kartingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak nas się faktycznie tyle zjedzie to będą dobre zawody kartingowe To my mamy się ścigać czy dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 To my mamy się ścigać czy dzieciaki? Dobre pytanie Czy na PW moglby przeslac numer telefonu organizator tego eventu? Mam bardzo ciekawa propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 1.MXSiwek 3 miejsca 2.CzAkSs&Marzenka (3 miejsca.) bedziemy na 90% 3. Jaro 4. Kamil_89 5. koko (zrobię wszystko by się zjawić ) a jak plan upadnie to i tak kasiurka poleci  6. D0_DOMEL, Malwina, Marcel - 2 miejsca 7. mrsiwek (ilość miejsc podam później) 8. BASTARS - 3miejsca jakaś kasa będzie na miejscu 9. maris & jokeymiras - 2 miejsca 10. Kamcio - tez pewnie 3-4miejsca 11. Szpadyzory - 3 miejsca 12. Madziulka&Krzysiek - 3 miejsca 13. viviek - 1-2 miejsca 14. sagui - 3 miejsca 15. konik - 2 miejsca będę na 90% 16. pawcio - 3 miejsca 17. Lijo - 4 miejsca 18. Kosa 19. Pakos - 3 miejsca 20. Stasiek - 2 miejsca 21. Zamoj - 2 miejsca 22. Przemo 23. Forest 24. dżejdżej - 3 miejsca 25. michal_f - 3 miejsca 26. blazej3131- 4 miejsca(jeśli auto nie zawiedzie to będę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 To my mamy się ścigać czy dzieciaki? Jak sobie zasponsorujesz to i pojezdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak sobie zasponsorujesz to i pojezdzisz A No to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Narazie sie nie wpisuje,bo pracuje ostatnio niemal kazda sobota do 19-20,wiec w noedziele odsypiam tydzien,ale i tak do kosy cos tam poleci nawet jak by mi sie udalo przyjechac Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak nas się faktycznie tyle zjedzie to będą dobre zawody kartingowe Panowie, przede wszystkim "wyjezdzic" to sie mają dzieciaki, my ewentualnie we własnym zakresie (za własne $$$) w wolnej chwili jak np. dzieciaki będą jadły obiadek, ale żeby też tak nie wyszło że będą musiały na nas czekać 3h żebysmy mogli odwieźć je spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Myśle, że dobrym pomysłem byłoby żebyśmy my umówili sie kiedy indziej sami na małe zawody. Z obsługą można pogadać jakby to zoorganizować a teraz my byśmy kibicowali. A obiadek jak kosa organizujesz pizze dla dzieciaków zamawiasz czy coś w tym stylu? Bo mam znajomego w da grasso np. mógłbym coś pogadać żeby zrobili ekstra rabat. Pisz Pw jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Spotykamy się o 10.45 na parkingu LIDLA w Oławie (jadąc z Wrocławia na początku Oławy obok McDonald przejeżdżamy rondo prosto, śmigamy dalej, po lewej mijamy stację paliw Shell, śmigamy dalej, mijamy dwa skrzyżowania i po lewej (przed małym mostkiem) jest LIDL. O 11.00 przyjdą tam dzieci z wychowawczyniami i lecimy na Wrocław. Po zakończeniu imprezy trzeba będzie oczywiście odwieźć dzieci z powrotem. Wręczenie paczek ze słodyczami na miejscu, w Domu Dziecka. Proszę wszystkich kierowców którzy zabiorą do auta dzieci o zachowanie szczególnej ostrożności, latanie bokami, palenie gumy, itd proszę zostawić na inne okazje. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Myśle, że dobrym pomysłem byłoby żebyśmy my umówili sie kiedy indziej sami na małe zawody. Z obsługą można pogadać jakby to zoorganizować a teraz my byśmy kibicowali. A obiadek jak kosa organizujesz pizze dla dzieciaków zamawiasz czy coś w tym stylu? Bo mam znajomego w da grasso np. mógłbym coś pogadać żeby zrobili ekstra rabat. Pisz Pw jak coś Dokładnie to nie jest nasz dzień. My jesteśmy od tego aby dzieci bawiły się najlepiej jak to możliwe, my możemy się dogadać w każdym innym terminie. Ja postaram się uwiecznić wszystko na zdjęciach, moje pstrykanie dalej mocno amatorskie, ale może parę ujęć wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dokładnie to nie jest nasz dzień. My jesteśmy od tego aby dzieci bawiły się najlepiej jak to możliwe, my możemy się dogadać w każdym innym terminie. Ja postaram się uwiecznić wszystko na zdjęciach, moje pstrykanie dalej mocno amatorskie, ale może parę ujęć wyjdzie Również będę z aparatem, co prawda dopiero zaczynam zabawę z lustrzanką , ale myślę, że parę ujęć wyjdzie w miarę dobrze. Także fotek trochę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Panowie z racji tego ze jestem głeboko w dupie heh z remontem mieszkania nie uda mi sie z Marzenką dołączyc do was 7 grudnia, własnie wysłalismy mały datek na konto Krzyśka. Mam na dzieje ze na jakiegoś cuksa wystarczy dla małych pozdrawiamy Paweł i Marzenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zmiana za kolesia w robocie ale przelew dla dzieciaków poleciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kosa i Forest obczajcie PW zaraz wysyłam w sprawie o której gadałem z Kosą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja również wspomogę przelewem dla dzieciaków, obecnością raczej się nie uda , ale do weekendu jeszcze chwila czasu, pomyślimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Niestety nie dam rady być ale kaska na konto poszła bmw_beer Udanej zabawy Oli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ode mnie też skromny przelew poszedł :bry: Jak będę mógł to też się pojawię ale nie obiecuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 nooo Panowie żeby zaraz nie było, że po dzieci podjadą 3 auta :2bacik: kasa poszła na konto, mam jeszcze dwa prezenty - raczej dla najmłodszych. W aucie będę miał 3 miejsca wolne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi