cziko Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ma ktoś namiar na sprawdzonego sprzedawcę dywanikòw gumowych/materiałowych do samochodu? Zawsze borykam się z tym problemem, albo za małe albo źle dopasowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Polecam na alledrogo do Bmw wybrać gumowe niemieckiej firmy petex są okej i wszystko pasuje.Mam trzeci sezon i tylko pod piętą kierowcy są do połowy starte,a urzywam ich cały rok. Ale po zakupie wietrzyłem je tydzień aby woń nowej gumy wywietrzała,potem psikałem preparatem do konserwacji gumy po stronie stawiania stóp nadmiar preparatu roztarłem i jest ok. Mogę polecić jeśli chodzi o gumowe tylko czytaj opis aukcji aby pisało że oryginał firmy petex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Również polecam petex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie kupuj przypadkiem tego szajsu: BMW 3 E46 DYWANIKI KORYTKA GUMOWE RANT 3cm / GJK (4754961877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Kup ori PETEX i wszystko będzie ok Jakość i cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie kupuj przypadkiem tego szajsu:BMW 3 E46 DYWANIKI KORYTKA GUMOWE RANT 3cm / GJK (4754961877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sebciu, coś więcej na ten temat? Chodzi mi o samego sprzedawcę, czy to rzetelny człowiek, bo myślałem żeby od niego zakupić jakieś tam graty i po twoim komentarzu wstrzymałem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Sebciu, coś więcej na ten temat? Chodzi mi o samego sprzedawcę, czy to rzetelny człowiek, bo myślałem żeby od niego zakupić jakieś tam graty i po twoim komentarzu wstrzymałem wszystko. Jak kupowalem od nich folię do oklejania i zawsze spoko. Także sprzedawca sam w sobie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Więc petexa zakupię-ponowne zakupy, bo kupiłem niby e39 a są e34 a sprzedawca twardo że są do e39 mimo że zdjęcia błędów konstrukcyjnych wysłałem. Chamstwo jest bez granic :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Sebciu, coś więcej na ten temat? Chodzi mi o samego sprzedawcę, czy to rzetelny człowiek, bo myślałem żeby od niego zakupić jakieś tam graty i po twoim komentarzu wstrzymałem wszystko. Kupiłem dywaniki gumowe. Spinki inne niż na zdjęciach, rozstaw do mocowania zupełnie inny. Zamiast 8 spinek w zestawie wysłali tylko 4. Co prawda dosłali później 4 po mojej interwencji ale nic mi po nich bo jak pisałem wcześniej rozstaw nie pasuje. Opis aukcji z podanym rocznikiem auta nijak ma się do rzeczywistości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 W ori petex dali mi tylko spinki na przód ale i tak było warto bo jest to najlepsza jakość jaką spotkałem jeśli chodzi o dywaniki gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja na giełdzie kupiłem ori petexa nowe za 80zł ze spinkami. Nie śmierdzi mi gumą wszystko jest tak jak powinno być. Giełda w Lubinie, zaraz koło tego gościa który ma multum części do BMW, zawsze przed busem ma wyłożone zderzaki i pasy do E60/E61. Jakieś 100m obok niego gościu ma dywaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Kolego Maajkii nikt nie napisał,że śmierdziały...Petex nie śmierdzi,ale jednak to guma i swój zapach od nowości ma.Jak ktoś nie lubi takich zapachów to sobie wywietrzy przed założeniem.Jak założy się nowe i jak się włączy ogrzewanie to będzie w aucie trochę czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dziś przyszły dywaniki i gdyby nie małe niedociagniecie w dywanie kierowcy to dałbym 10 na 10pkt a tak tylko 9. Spinek dostałem 8szt -4zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 nie małe niedociagniecie w dywanie kierowcy Coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dywanik jest na końcu lekko za szeroki ok 2/3cm i się zawija pod pedalem gazu. Napewno nie koliduje z gazem bo dziś już na nich jeździłem i stopy byś tam nie wcisnął , ale jest feler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi