dycu7 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam Przez 9 miesięcy nie jeździłem samochodem bo do Anglii wyjechałem i akumulatory byl dołączony. Gdy połączyłem spowrotem zapaliła się kontrolka silnika i poduszki. Wie ktoś może coś w tym temacie? Czemu tak się stało? Może ktoś jest w stanie mi to skasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Może aku padł i złapało błedy albo od wilgoci gdzies styki zaśniedziały Spróbuj skasować ale obstawiam,że się pojawią bo gdzieś wilgoci wtyczki dostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 skasuj błędy a jak się nie da to trzeba będzie poszperać przy wtyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi