cziko Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Temat może przerabiany wałkowany, ale technologia też się zmienia. Czy przerabiał już ktoś montaż dekodera dvbt w samochodzie? Na chwilę obecną mam tylko szumy, a chęci są na oglądanie. Ma ktoś już ten temat przerobiony?-chodzi mi co kupić jak podłączyć czy coś przerabiać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Na bmw klub i na sporcie jest kilka tematów jak to podłączyć, nie podam ci teraz linka bo z telefonu pisze, ale generalnie temat znany i łatwy w wykonaniu Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tutaj poczytaj masz sposoby BMW Sport :: Zobacz temat - [E39] Telewizja cyfrowa DVB-T Też chciałem zmienić radio na tv i montować ale na razie nie dorwałem w dobrej cenie kompletu ale chyba będę rozglądał się za takim kombajnem zamiennikiem 2din. Jest kanał dla dzieci TVPabc i można wypuścić kablem do tyłu założyć jeden monitor z tyłu i dzieci mają frajdę Albo słuchać muzy z EskaTv albo disko z pola jak kto woli bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 U siebie będę też montował dvbt jak tylko trochę więcej czasu będzie Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 naczytałem się tematów o DVBT co nie miara, w każdym problemem jest szpetna antena, Grzesiek może masz jakąś ciekawą idee na to żeby jakiś kawał drutu nie musiał leżeć na tylnej półce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Po czytaniu neta z tym tematem dochodzę do wniosku że to raczej nie dla mnie robota jakoś boję się że coś źle porobie. Zna ktoś kogoś we Wro lub okolicach co by mi to zrobił w moim samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 U siebie będę też montował dvbt jak tylko trochę więcej czasu będzie Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka No to ogarniaj temat i ja sie piszę jak będzie wszystko działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 U siebie będę też montował dvbt jak tylko trochę więcej czasu będzie Grzesiek jakich podzespołów użyjesz, bo też sobie zęby na to ostrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W cale nie musi być widoczna szpetna antena.Można kupić najmocnijszą płytkę wzmacniającą i tak wykombinować aby antena była np.schowana pod tylną półką jeśli to sedan.Antenę do płytki można zrobić na całą przestrzeń pod tylną półką wystarczy powyginać drut miedziany na całej powierzchni,a końcówki miedzi przylutować do płytki :)Powinno ładnie zbierać bo skoro w bagażniku zbiera to tak też powinno.bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 To może znajdzie się ktoś chętny co mi to "aktywuje" w samochodzie. Oczywiście odpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Grzesiek jakich podzespołów użyjesz, bo też sobie zęby na to ostrzę. tuner ten OKAZJA DEKODER DVB-T TUNER HD MPEG-4 PVR USB HDMI (4739657107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub Tuner Dekoder TV DVB-T WIWA HD-80 EVO OKAZJA (4747689906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. plus oczywiście zasilacz, całość ma być ukryta w podłodze bagażnika, jedynie dioda do odbioru sygnału z pilota będzie wyprowadzona w jakieś dyskretne miejsce, co do anteny to jeszcze nie wybrałem, ale na pewno będzie taka którą będzie można ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Próbowałem znaleźć jakieś DVBT na 12V, ale te, okazuje się, że wysoko się cenią. Trzeba będzie sobie poradzić z 5V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 wystarczy dokupić odpowiedni zasilacz, koszt ok 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi