Szopu Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam. Mam pytanie odnoście osłony nadkoli do e30, podejdą one od e36 chociaż z przodu? Bo notorycznie woda z błotem zbiera się w tym szczelinach nadkola i przez to szalona ruda atakuje. Druga sprawa to pytanko odnoście otwieranie lamp (długich) - normalnie opalarką i nożykiem podważać? Bo wątpię aby były sklejane. A co do osłon to może ktoś by miał na sprzedaż to chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 1. do e30 mam 2. tak opalarka i delikatnie nożykiem a nawet puszkę pandory otworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Oo, bardzo fajnie - idzie pw do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) kurde zapomniałem o tych nadkolach jutro coś cyknę tak jak pisałem prawe tylko zostało Edytowane 18 Listopada 2014 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi