arek m Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Prosze sie zastanowic,inzynierowie w Monachium kasuja po 20,000 euro miesiecznie za wizualizacje i wyglad ogolnyy kazdej BMW.Osobiscie uwarzam ze Tuning kazdej BMW jest zbyteczny i tylko ja oszpeca. Zostawmy je takie jakie sa!!!Najwarzniejsze zeby byle czyste i nie zezarte przez rdze!!! Zarknijcie przez sekunde na te PERELKI z Bayern i zastanowcie sie czy warto je w jakikolwiek sposob oszpecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Prosze sie zastanowic,inzynierowie w Monachium kasuja po 20,000 euro miesiecznie za wizualizacje i wyglad ogolnyy kazdej BMW.Osobiscie uwarzam ze Tuning kazdej BMW jest zbyteczny i tylko ja oszpeca.Zostawmy je takie jakie sa!!!Najwarzniejsze zeby byle czyste i nie zezarte przez rdze!!! Zarknijcie przez sekunde na te PERELKI z Bayern i zastanowcie sie czy warto je w jakikolwiek sposob oszpecac. popieram twoje zdanie wcalosci stawiam piwko bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 też tak myślę!!!! jedyna zmiana jaka wchodzi w grę toM-pakiet lub coś oryginalnego po lifcie <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 dziekuje za wsparcie,ale niewiele osob na to wraca uwage.moim zdaniej (skromnym) dobry tuning powiniem zaczynac sie od precyzyjnej aerodynamiki a nie od zbednych spojlerow i strumiennic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 dziekuje za wsparcie,ale niewiele osob na to wraca uwage.moim zdaniej (skromnym) dobry tuning powiniem zaczynac sie od precyzyjnej aerodynamiki a nie od zbednych spojlerow i strumiennic To zależy od tego kto co lubi (jaki tuning). Z aerodynamiki wiele nie wykrzesasz ponadto co fabryka daje, a spojlery to też aerodynamika, tyle że jednym wychodzą na plus, a drugim na minus(w sensie aerodynamiki). Osobiście nie lubie aut obklejonych i ciężko wyglądających przez spojlery :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz318is Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ja tutaj tez musze dodac ze nie lubie takich wiejskich badź agro tunigów. wole oryginał. <bmw> <bmw_1> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 LoL jak bialy to dla mnie szpetny kolor ale nie zastanawial bym sie jak by mi dawali w takim kolorze bunie ;] Co do tuningu to tak zgadzam sie no ale moim zdanie cale te rozmowy to beznadzieje bo o gustach sie nie dyskutuje jak to pewnie kazdy wie. Ktos kupuje cos, np auto marki bmw i jest jego robi z nia co chce, moze ja spalic zrobic na malucha czy cokolwiek innego i dlatego takie rozmowy sensu nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 szwedu, Racja zgadzam się z tobą! Są gusta i gusteczki! :cool: Pozdro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtomax Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 dla mnie tuning to tyklo ładne fele i dobre audio (oczywiście w miejscach fabrycznych) ale spujżcie na to : http://felga.gratka.pl/felgi/konfigurator2.asp?ID_AUTA=80&srub=5&z=1&D=17&foto=bmw_7_1990_2.jpg&link= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 oczywiscie-o gustach sie nie dyskutuje,ale morzna sie co nieco wypowiedziec o swoim guscie i o tym co sie komu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi