DrivterGSI1 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam.Mam okazję kupić ładne fotele z wąskiej lampy coupe.Ja mam szeroką coupe i teraz pytanie czy podejdzie wszystko bez przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 moim zdaniem tak ale nie sprawdzałem raczej w tym modelu jest to kompatybilne ale może ktoś będzie bardziej pewny niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No dobrze dzięki:) Super byłoby jeśli jeszcze ktoś by się wypowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 foteld pasują bez żadnych przeróbek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi