Lechu.pl Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam, interesuje mnie coś takiego, ktoś cos wie jak zrobic? Podobniez da sie usunac te nieszczesną odcinke m52 na siemensie i zrobic cos takiego przez jakis komputerek rev limiter stosowany w japoncach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) TAK: co prawda to dla Ka24det ale zasada działania jest taka sama wszędzie. Tylko pytanie po co to? Chyba tylko po to żeby "zamaskować" brak umiejętności operowania gazem... Edytowane 14 Listopada 2014 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 fajny bajer - się zajarałem:lol: i zmuliłem że mam diesela :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi