cziko Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Byłem na chwilę ale fajnie było, zimno było a ludzi dużo I o to chodzi. Do zobaczenia na następnym spotkaniu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ja również chciałem podziękować za spota miło było się spotkać i trochę pogadać do zobaczenia następnym razem:) PS.WRZUCAĆ FOTKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 no to co Pany ja z rodziną byłem, więc za wiele czasu z wami nie spędziłem, ale za tydzień powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 również udało mi się tylko przywitać i z młodymi schowałem się w magnolli, do naspnego ps1. Kaczmar tego deteema wrzuce do e30 i nie masz szans na kolejnym mitingu bmw_1 ps2.za miesiąc zmienimy miejscówke (myślę że w ogóle na zimowe spoty zmienimy miejscówkę), żebyśmy mogli hdzieś razem się pomieścic i cos ciepłego wypić/zjeśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Panowie, do ktorej trwalo spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ps2.za miesiąc zmienimy miejscówke (myślę że w ogóle na zimowe spoty zmienimy miejscówkę), żebyśmy mogli hdzieś razem się pomieścic i cos ciepłego wypić/zjeśc Ja myślę tam gdzie kiedyś się spotykaliśmy, czyli Bielany, spory parking, blisko Mak, Kfc, ect... Ja niestety dziś nie dałem rady :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 dzięki za spotkanie było fajnie z wami pogadać :lol::lol: ALE GDZIE ZDJĘCIA:!::!::!::!::!::?::?::?::?::?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 30 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Panowie, do ktorej trwalo spotkanie? Ja się zwinalem przed 17,ale kilka osób jeszcze zostało, a też spora grupa poszła do magnolii także aut o 17 było jeszcze sporo. I parę zdjęć ode mnie https://www.dropbox.com/sh/famyqvsb6hneb36/AAD_KUFiEzuAv8XHTUWGBmnba?dl=0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dzieki za miłe spotkanie. Fajnie było z Wami porozmawiac uklon_bmwbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak zawsze nie dotarłem, a widzę, że frekwencja dopisała Mam nadzieję, że za tydzień będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skayler Opublikowano 30 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Było zacnie i sporo ludzi, pare fotek od mojej panny: https://plus.google.com/photos/105869520505076069031/albums/6087620628173805073?banner=pwa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja myślę tam gdzie kiedyś się spotykaliśmy, czyli Bielany, spory parking, blisko Mak, Kfc, ect... Ja niestety dziś nie dałem rady :bag: No myslalem o bielanach.. Miejsce w burger K i StarB... Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 również udało mi się tylko przywitać i z młodymi schowałem się w magnolli, do naspnego ps1. Kaczmar tego deteema wrzuce do e30 i nie masz szans na kolejnym mitingu bmw_1 ps2.za miesiąc zmienimy miejscówke (myślę że w ogóle na zimowe spoty zmienimy miejscówkę), żebyśmy mogli hdzieś razem się pomieścic i cos ciepłego wypić/zjeśc No to ja jadę bez wydechu nowa miejscówka? ciekawe gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dzięki za spotkanie, Ja to się nawet ze wszystkimi nie dałem rady przywitać-ehhh ale pogadane było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zdjecia git, zobaczyłem, że już przynajmniej dwie osoby z aparatami biegły to ja sobie odpuściłem pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Spot bardzo udany, mam wrażenie, że frekwencja lepsza niż na niektórych najtach kiedy było ciepło Zdjęcia wrzucę w poniedziałek, o której? nie mam pojęcia. Jest tego dosłownie kilka sztuk. Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 również dzięki za spotkanko - frekwencja super, pogoda ujdzie Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Również dzięki za mile spędzony czas. Do zobaczenia za tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Co do miejscówki to chyba o to chodzi aby było zadaszone typu renoma czy arkady na tym dachu magnoli strasznie pizgalo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Panowie, do ktorej trwalo spotkanie? ja zawinąłem się 16:40 i jeszcze parę osób zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Foteczki fajne, zimno ale co z tego... do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 potrzebuję namierzyć właściciela tego pojazdu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Marrrtin ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To ja :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To ja za duża konkurencja!!! :banned::banned::banned::banned::banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi