Pecet Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam! Takie rzeczy nasi koledzy z niemcowni robią z felgami: Może ktoś ma wiedzę ile taka przyjemność kosztuje ? Wyglądają kozacko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 tyle ci powiem że jest za***iscie drogie - przerabiałem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 fajna maszyna, w zurawinie chyba robia polerowanie wibracyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 mam takie 18" jak na miniaturce i wymagają powiedzmy dopieszczenia... ranty są na swoim miejscu, ale powłoka lakiernicza jest w średnim stanie... chciałem je przygotować i odmalować w domowych warunkach, ale ten filmik mnie rozwalił na łopatki .. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 daj do kogoś kto się tym zajmuję koszt za 4 felgi około 200-300 zł 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 W gostyniu znajomy zajmuje się czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi