Pecet Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 cześć wszystkim! chciałbym troszkę podszkolić i sprawdzić swoje umiejętności... Oprócz toru Rakietowa, Wyrazów i Poznań mamy tutaj na okolicy - Dolny Śląsk, Wielkopolska jakieś inne opcje ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Są Niskie Łąki ale żeby "polatać" musiałbyś wynająć cały tor (w innym wypadku możesz tylko grzecznie pojeździć maks 30-50 km/h). Regularnie odbywają się tam imprezy driftowe (niektóre naprawdę syte ) Napisz do PZMOT i zapytaj jakie by były warunki. Jestem przekonany że byłoby taniej niż na Rakietowej a tor zły nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Lotnisko w Legnicy, Krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobry pomysł. Też bym gdzieś polatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 tor w Kamieniu śląskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Kisielin,tylko nie wiem czy samochodami tam śmibają bo motocyklem bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Lotnisko w Legnicy, Krzywa. co niedziele chłopaki z Polkowic i nie tylko trenują latanie bokami :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 co niedziele chłopaki z Polkowic i nie tylko trenują latanie bokami :4: z tym że i w Legnicy i Krzywej kilka złotych się płaci ale kwoty można powiedzieć symboliczne i zależy co tam z autem chcesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) A może lotnisko w Oleśnicy jest otwarte praktycznie. Tam nawet swego czasu były robione mini os-y poprzedni fura często upalałem. miejsce fajne nawet jak się pomylisz to tylko na trawę wpadniesz. Edytowane 12 Listopada 2014 przez walus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 zamkniete i wjazd grozi grzywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Od kiedy lotnisko w Oleśnicy zamknięte ?? Byłem tam już kilkanaście razy, ostatnio dwa tygodnie temu i było otwarte. Fajne i bezpieczne miejsce do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wyczytalem gdzies na jednym z for. Ze teren prywatny i ze ochrona jezdzi Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Co do toru w Kisielinie to chyba autami nie można jeździć, ale nie jestem pewna. Motocyklami jak tam jeździmy to 30 dychy za godzinę, można też na caly dzień tor wynająć, teren fajowy pole namiotowe na noc można zostać no ale wlasnie nie wiem czy autka mogą. W Oleśnicy na lotnisku to jest teren prywatny na jednym wjeździe cieć siedzi, ale można z drugiej strony wjechać, kiedyś jak moto byliśmy to szalała chyba bordowa e30, nigdy nas stamtąd nikt nie pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 zamkniete i wjazd grozi grzywną Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Potwierdzam Ile? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Przecież co sobote tam się upala!!! jak było lotnisko (a w zasadzie pseudolotnisko = mega przekręt) to tak, teraz bez oporów. Sam byłem kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Moi znajomi tam jezdzili do Olesnicy na "lotnisko" ale mówili, ze teraz postawili jakis znak cos w stylu: teren prywatny, zakaz wjazdu itp. I psiarnia tam wjezdza zeby sprawdzic czy ktos tam jest. ALe to bylo jakis czas temu. Moze cos sie teraz zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A ja właśnie słyszałem, że jakiś czas temu pozabierali wszystkie zakazy, Waluś mówi, że śmiga, to myślę iż można by było kiedyś tam podskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mozliwe, ze jest tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 znaku niema bo ściągneli.... ale jeździ ochrona i jakiś holenderski kamping stoi na lotnisku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 2 tygodnie temu upalali drifterzy. Byłem z młodym i nikt sie nie czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 jak pisałem zakaz był jak było lotnisko. Teraz tam nic nie ma. tam sa 3 wyjazdy wiec zawsze jak coś wiedzie to drugim można wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi