PRZEMO Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 mam do sprzedania komplet felg styling 187 4 szt 8 cali ,et 35 pochodzą z e92 , stan idealny [bez "przeszłości'' cena 1500 pln mój numer 660 743 906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 jako ,że kupiłem nowe kółko na zimę ,to dla zdecydowanego klienta zrobię doooobrąąąą cenę.... info na telefon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Przemo sprzedaj mi tamte 17tki co miałeś w aucie w Karpaczu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Przemo sprzedaj mi tamte 17tki co miałeś w aucie w Karpaczu:lol: no co ty.... dziś z tych sprzedawanych zdjąłem oponki ,jutro umyję i będą czekały na kupca:4: a tamte bbsy ma Chicco i w środę lądują w SPA u Matrixa:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 no to cenka w dół!!! 1300??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Do spa dotarły i się regenerują już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 sprzedane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi