Sajmonowski Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ja niestety odpadam :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ja niestety odpadam :bag: Mięczak bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Proponuje tym którzy bedą jechali z lubina umówić sie na wspólny wyjazd może salon vw ? To jak,zbieramy się pod paczkowskim i jedziemy grupą czy każdy jak chce?Ja wolał bym grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A mnie z polkowic przygarniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mięczak Sam jesteś mięczak :4: Będę kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja od sajmowskiego dostalem wlepe, ale z racji ze przelezala troche to juz w ogole sie nie kleila.... moja raczej starsza niż Sajmonowskiego był u mnie i zapomniałem przekazać Szopu u mnie może w weekend będzie ewentualnie jemu mogę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mariusz bede w Lubinie to sie sam odezwe najwyzej Wezme od Szymona numer jesli nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mariusz bede w Lubinie to sie sam odezwe najwyzej Mario nie jest z Lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A mnie z polkowic przygarniecie Oczywiście ze Cię zgarniemy zeby sie nie zagłębiać w czeluścia polkowic to może na Macu sie umówimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jakbym chociaż szczepa zrobił to bym się pojawił, tak to trzeba do wiosny czekać - na razie wstyd pokazywać komunę. No u mańka będę nawet w piątek jak mi się uda zdzwonić więc coś bez problemu mogę tam popodrzucać jakiejś rzeczy na dgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mariusz bede w Lubinie to sie sam odezwe najwyzej Wezme od Szymona numer jesli nie masz nic przeciwko Tak jak Szymon pisze już w Lubinie nie mieszkam ale nie zmieniałem w avatarze bo jak napisze to na mapie nawet tego nikt nie znajdzie spoko nr tajny nie jest 509-953-336 z tym że nawet zasięgu tu nie mam jak coś sms pisać jakoś dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na macu ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mariusz bede w Lubinie to sie sam odezwe najwyzejWezme od Szymona numer jesli nie masz nic przeciwko Majki ja też posiadam wlepę, która ma mniej niż pół roku, więc powinna działać. Tylko cena tej naklejki u mnie to STO MILIONÓW (trza se jakoś radzić). Jak Cię nie odstraszyła to myślę, że się dogadamy. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Majki ja też posiadam wlepę, która ma mniej niż pół roku, więc powinna działać. Tylko cena tej naklejki u mnie to STO MILIONÓW (trza se jakoś radzić). Jak Cię nie odstraszyła to myślę, że się dogadamy. :twisted: Zbigniew, mi pasuje po to kupiłem touringa zeby hajs w bagazniku wozic bo w spodniach sie nie miesci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Zbigniew, mi pasuje po to kupiłem touringa zeby hajs w bagazniku wozic bo w spodniach sie nie miesci! Wlepkę mogę komuś przekazać, tylko ten ktoś musiałby po nią do mnie przyjechać. A kasirę z touringa do touringa kiedyś się przesypie. Nie pali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Pany, jak ktoś ma chwilkę. Wpiszcie się jeszcze raz na liste obecności. 1. Maajkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Pany,a tam koło paczkowskiego to na którą się umawiamy i w Polkowicach pod makiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 maris z polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 O której będziecie w Polkowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Panowie skoro mamy być o 15 w Głogowie proponuje zbiórkę pod VW o 14:00-14:15 o 14:30 w Polkowicach na Macu i lecimy na Głogów co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Spoko,ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Będę, rano tylko skoczę do Majkiego na modzenie i o 15:00 się melduję na Media Markt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 My z Kamciem razem wyruszymy odemnie z pod domu takze 15 jestesmy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi