mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 odpadam praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Spot 23.11.2014r. - godz. 15.00 - parking Media Markt Głogów Lista: Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Spot 23.11.2014r. - godz. 15.00 - parking Media Markt GłogówLista: Krzysiek669 2.MXSiwek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Lista: 1. Krzysiek669 2. MXSiwek 3. Maajkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Na dzień dzisiejszy jak się nic nie zmieni to też mnie żona przywieziebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Na dzień dzisiejszy jak się nic nie zmieni to też mnie żona przywiezie bmw_1 Czy Ty czasem nie masz za dobrze ? uklon_bmw Przyjedz jednośladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jeszcze z 10 lat temu to przy 3-4 stopniach jezdziłem i teraz kolana dają znać o sobie,teraz tylko jak jest ciepło wyjeżdżam,zresztą wolę być wożony bo się można czasem fajnie "zintegrować"bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dopiście mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 1. Krzysiek669 2. MXSiwek 3. Maajkii 4. Maris 5. Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 ja na skuterze przy minus 15 do szkoly jezdzilem haha Dobra widzimy sie wszyscy 23 Mam nadzieje ze ktos bedzie mial sprzedac wlepe! Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 mam białą na klapę mogę przekazać Sajmonowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 mariusz jak mozesz bede wdzieczny, przy okazji dostaniesz browarka. Ja od sajmowskiego dostalem wlepe, ale z racji ze przelezala troche to juz w ogole sie nie kleila.... A biala bedzie super na czarna szybe! Ja sajmowskiemu przekaze ewentualnie piwko dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 1. Krzysiek669 2. MXSiwek 3. Maajkii 4. Maris 5. Sajmonowski 6. grzesiek2304 o ile będzie możliwość bo na dniach spodziewamy się narodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Grzesiu, pępkowe się od razu zrobi! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 No pewnie:lol:Dziecko to dziecko,wypić zawsze można-jak to powiedział Siudym w "MIŚ-u"kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Tylko jedno wam w głowach :drunk:bmw_beer. Grzesiek, oby zdrowe było, reszta się nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Grzesiek, oby zdrowe było, reszta się nie liczy... dokładnie, a pępkowego nie zrobimy bo sami kierowcy będą jedynie długi ma przywilej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Gdzie właściwie jest mediamark w głogowie?Jak jedziesz od lubina to gdzie się kierować?:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Proponuje tym którzy bedą jechali z lubina umówić sie na wspólny wyjazd może salon vw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 I zgarniecie polkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 MediaMarkt - Lokalizacja : Jak bedziecie dojezdzac do Glogowa, macie po lewej KFC oraz Stacje BP. Na nastepnym skrzyzowaniu skrecacie w prawo, kierujecie sie do gory caly czas miniecie Castorame, Carefour, i skrecacie w prawo na MediaMarkt ( na pewno bedziecie go widziec ) tyle z wyjasnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 prościej,na pierwszych światłach w prawo a następnie za carefour w prawo i jesteś w mediamarkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 I zgarniecie polkowice Najpierw muszą nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi